ZAG Club
TravelGay aanbeveling ZAG Club
Klik om te stemmen
Rating: 3.4/ 5. Van 75 stemmen.
Even geduld aub...

ZAG Club

Paradise Complex, Patong, Phuket, Thailand  kaart 

Grote, populaire Gaybar en nachtclub in het Paradise Complex. ZAG heeft drie verschillende zones, waaronder een bar & lounge en een VIP-ruimte.

De terrasbar aan de straatkant trekt vanaf ongeveer 10 uur een groot gemengd / Gayseksueel publiek. Mannelijke coyote/go-go dansshows.

Deze nieuwe club speelt dans- en house-muziek en pompt adrenaline meer op dan de gecommercialiseerde club in Soi Paradise. De club is van maandag tot en met zondag geopend van 8:2 tot 8:10 uur en er is ook Happy Hour van XNUMX:XNUMX tot XNUMX:XNUMX uur met hoge kortingen.

Kenmerken

bar, muziek, dans, go-go / coyote-shows

Bijgewerkt: 15 februari 2022
3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 75 stemmen


weekdag: 8 - 2 uur
weekend: 8 - 2 uur

rapporteer verkeerde informatie
voeg een evenement toe

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Travel Gay Beoordelingen van ZAG ClubLaat beoordeling achter

 1. G Gerrit
  Dus viel Dreck

  “In 2006 was ik voor het eerst in Phuket. Destijds hadden mensen nog plezier in het Paradise Complex. Meestal aardig personeel en zeer redelijke prijzen. De laatste keer dat ik in Phuket was, was in 2021 en alles is heel negatief veranderd. Ik heb nog nooit een plek met meer ratten gezien. Hele hordes waren te zien, vooral 's avonds en 's nachts, meestal in de buurt van snackkraampjes, die achteloos hun afval op de grond gooiden. Veel ratten zijn waarschijnlijk zo goed gevoed dat alleen al het kijken naar hen de rillingen over je rug doet lopen. Alle "scènebalken" zijn ook niet bijzonder schoon. En het personeel is absoluut opdringerig. Je wordt constant aangesproken. Er is geen kans om een ​​tijdje alleen te zijn. In sommige restaurants brengt de ober een drankje voor zichzelf en gaat ongevraagd naast je zitten. Vaak duurt het niet lang en moet je een greep weerstaan. “

  25-mrt-2022
  • H Heiko
   Gaybars wieder nach Corona geöffnet ?

   “Hallo, Du warst in februari 2022 dort. Sind die Gay Bars bij Corona wieder geöffnet ?
   Het is mogelijk om naar Patong te reizen en te kijken naar het Paradijscomplex met de zegeningen van Gay Bars wieder geöffnet haben.
   Kannst Du mir da eine Informatie over geben ?
   DANKE.“

   06-mei-2022
 2. S Steve
  Geldgrijpers

  'Hun motief is om u zoveel mogelijk te fleuren als ze kunnen krijgen.
  Als alleenstaande verwacht dat een gespierde jongen naar je toe komt om met je te praten, vraagt ​​de ober je plotseling of je voor beide drankjes wilt kopen. Ja, je kunt nee zeggen, maar het is meer het fatsoen en het motief achter hun bewegingen.

  Als je de show wilt zien, kijk dan vanuit een andere aangrenzende bar en ga later naar de andere, zoals de bootbar. Show is repetitief. "

  16-mrt-2020
 3. N Nik
  Onbeleefd personeel. Pas op met uw geld

  "Zoals de meeste recensies hier, moet ik hetzelfde zeggen:
  Saaie shows,
  Dure drankjes, ze proberen alleen al je geld te krijgen.
  Zeer onbeschoft personeel, eigenlijk het ergste
  ervaring die ik ooit heb gehad en ik ben echt goed gereisd ..
  De drankjes zijn voor Thaise begrippen slecht en duur.
  De obers zullen u om fooien vragen en als u niet of niet genoeg fooi geeft
  (zoals ze denken) het zal extreem onbeleefd zijn ..
  Is een toeristisch
  Vermijd de plaats .. "

  03-mrt-2020
 4. T Tim
  Tim uit Sydney

  “Ik heb regelmatig vakantie in Phuket en ga elke keer naar ZAG. Het is de beste Gaybar in Patong / Phuket. Ik ben verrast om de negatieve commentaren op deze pagina te lezen, want ik heb hier niets van meegemaakt en ook niemand die ik ken die daar is geweest. Ik heb het personeel altijd leuk en vriendelijk gevonden; de plaats krijgt een grote verscheidenheid aan klanten van over de hele wereld. Het is goed om de luidruchtige nachtclubkant en de ontspannen chill-outruimte te hebben. Ik ben het eens met de opmerking van de toiletbediende ... Ik denk niet dat het nodig is, het is niet het Hilton Hotel ..! Ik mijd hem gewoon en voel me niet verplicht om een ​​fooi achter te laten. "

  18-Sep-2019
 5. A Andrew
  Geen LGBT, Gay-lokaas voor geld.

  “Het was echt een gemengde ervaring. Het grootste deel van de weerstand was erg goed. De obers en dansers willen je echter meenemen voor al de Bhat die je hebt. Interessant is dat ze Thaise klanten met rust laten en zich alleen richten op de buitenlandse klanten die een goede fooi geven.

  Wel: buiten genieten van de muziek en het optreden
  Niet doen: ga naar de zaal zelf, want daar word je bedrogen.
  Niet doen: drankjes kopen voor het personeel (in rekening gebracht @ 200 Bhat, "Mon" {gay for pay} vertelde me dat de prijzen te hoog waren en dat ze een provisie behouden om in te wisselen voor contant geld.
  Als je de manager wilt zien, wordt het geld veel gepasseerd, niemand weet waar hij is (hij is boven).

  Het maakte deel uit van onze huwelijksreis, het verpestte het niet; maar het personeel, wetende dat het onze huwelijksreis was, besloot ons toch te bedriegen. Ik denk niet dat ik echt iets anders hoef te zeggen. De heteroseksuele medewerkers doen het voor het geld, ze beweren niet anders; maar de LGBT-staf zou zich echt moeten schamen 1) voor het bedriegen van degenen die worstelden zoals ze hebben gedaan en 2) voor het niet naleven van een van de leerstellingen van hun eigen religie (boeddhisme), dwz niet liegen.

  Dus, mijn advies, als je deze recensie hebt gelezen en nog steeds wilt gaan, voel je dan vrij maar vertrek na de show. Als je misbruikt wilt worden door vermeende bondgenoten en andere LGBT-leden, blijf dan na de show en ga naar binnen. "

  06-Aug-2019
 6. h hamish
  Onbeleefd personeel

  “Zeer onbeleefde mensen ... vandaag op 28 juli 2019 ging ik gewoon naar de wc bij zag club .. de man begon een zogenaamde massage te doen toen ik mijn handen aan het wassen was zonder dat ik erom vroeg .. en vroeg toen om 100 baht voor massage !!!
  Ik negeerde hem en hij begon te vloeken .. heel schokkend .. ik raad de clubmanager aan om voorzichtiger te zijn met het aannemen van personeel, anders verliezen ze klanten en krijgen ze slechte recensies
  Ik zal nooit naar deze plek gaan, tenzij ik weer op dezelfde manier behandeld wil worden, alleen voor het plassen "

  28-jul-2019
 7. M Marty
  Liegen ... onbeleefd ...

  “Ging naar ZAG .. er is 80 baht verteld, ben binnen gekomen en de prijs is omhooggeschoten .. Als je naar buiten gaat om het ze te vertellen, lachen ze en vloeken ze in je gezicht !!

  Er zijn nog andere bars .. deze is veranderd in een grote club, en het is er om zoveel mogelijk geld van je te krijgen !! Veel andere bars met betere en goedkopere drankjes! "

  22-april-2019
 8. K Kevin
  Leuke plek

  “Misschien wel de beste Gaybar in Phuket. De show is erg lang, zoals 'heel erg lang', maar er is genoeg variatie in de acts en 3 keer wordt de dragshow voor een pauze gestopt met mannelijke modellen (die niet dansen), gevolgd door echt clubdansen door jonge mannen , meestal goed uitziende artiesten. Ik ging 6 nachten naar die plek en had alleen positieve ervaringen met de obers en ook met de mannelijke dansers die, als ze niet op het podium staan, als gastheren dienen; ze zijn erg leuk. Koop ze gewoon een drankje en je zult het zien. ;-) "

  25-feb-2019
 9. C Chris
  ober was zo lief

  “Een ober was zo lief en zo knap en hij droeg een wit overhemd. Hij maakte de toonbank schoon door de DJ en het spijt me dat ik niet veel met hem heb gepraat. Ik zou hem graag zien als ik terugkom. "

  22-Sep-2018
 10. Z Zena
  Slechtste ober

  “Ik maak deel uit van de queergemeenschap, dus ik was natuurlijk erg opgewonden om deel uit te maken van de Gayscènes voor een avond in Phuket. Ik moet zeggen dat ik enigszins teleurgesteld ben. Over het algemeen had ik een prima ervaring, maar de ervaring die ik had bij Zab Bar liet een vieze smaak achter in mijn mond.

  Ik ging naar het damestoilet en vroeg mijn vriend om een ​​biertje voor me te pakken terwijl ik het gebruikte en zou betalen als ik terugkwam. Handig was dat de ober het bier en de rekening bracht terwijl ik terugliep naar de tafel. Ik haalde mijn geld tevoorschijn en hij vroeg automatisch om het wisselgeld te behouden voor een fooi. Ik zei hem nee dat ik mijn wisselgeld terug zou willen hebben. (Het wisselgeld terug was iets in de buurt van de helft van de hoeveelheid bier). Hij bracht me mijn wisselgeld terug en ik gaf hem het bedrag dat hem geschikt leek als fooi. (Dat was meer dan wat je zou geven als een Amerikaanse fooi voor een biertje - ik woon in Vegas en heb in de industrie gewerkt, dus ik weet het.) Hij keek naar de fooi en gaf hem letterlijk terug aan mij en zei nee. Hij liep toen verder naar beneden waar de knappe jongens op straat zaten en praatte onzin over mij en het bedrag dat ik hem als fooi gaf. Hij deed dit een keer en wees letterlijk naar mij en 10 minuten later deed hij het weer bij een andere mooie jongen.

  Sorry schat, je gaf me letterlijk mijn bier en had niet eens contact met me en vroeg me om mijn wisselgeld, dat was iets meer dan de helft van mijn bierkosten voor je fooi. En toen ik probeerde je een fooi te geven, deed je alsof je er te goed voor was.

  Ik zou zeggen dat dit de ergste ervaring is die ik ooit heb gehad in een Gay-etablissement en ik ben een wereldreiziger. "

  24-mei-2018
 11. K koning
  teleurstellend

  “Teleurstellend… alleen drag queen shows… geen gogo boys lijken zich meer op de vrouwenmarkt te richten dan Gay's. Ik vind drag queen dance niet erg, maar het is zeker niet wat we alleen als Gay-bezoekers willen zien. "

  15-april-2018
 12. J Jorge
  Bar grande, com muitos, muitos-shows!

  “Fomos oa Zag als 5 nachten in Patong. Een fachada do edifício é fantástica. E o espaço com a esplanada e interior é agradável.
  Basicamente, é um espaço de shows. Começam no exterieur e depois als pessoas são encaminhadas para o interior.
  O primeiro komt op 22 uur op de dag van 30 dagen met muziek, muziek, muziek shows.
  Voor een geweldige game voor een como is geen show of show, maar voor een geweldige tijd. Mas como indiquei, o espaço é assim e claro, vai e fica quem quer.
  Een música é muito boa. No final da noite quando já não havia show and se podia dançar um pouco no espaço limitado (o interior está cheio de mesas, uma vez que o objectivo não é dançar), sabia muito be!
  De funcionários têm como único objectivo vender bebidas. Somente isso. O ataque é constante en mesmo sabendo que nós éramos pessoas que consumiamos, estavam constantemente and perguntar se queriamos mais. Chegavam en perguntar connosco met bebida en meio.
  Dit is een situatie waarin geen gegevens beschikbaar zijn, maar ook geen irriterende en niet-werkende gegevens.
  Mas geen geral estava-se bem geen bar. Alternando entre o interior e exterieur e bebendo uns copos e fazendo por se divertir, divertimo-nos sempre! :)
  je hebt een aanbieding voor 22 uur en is beschikbaar: 30 cervejas door 3BTH. Somos um casal e bebemos rápido. Dava para pedir 200 baldes en compensa para começar a noite! ;) "

  30-Jan-2018
 13. M Marcin
  Niet voor mij

  'Jongens, sommigen zijn oké hetero en zoveel travestieten slechte cabaret. Maar het leek erop dat de mensen daar genoten, maar waarom wil je een travestiet zien lip-zingen? "

  11-november-2017
 14. B Brian
  Fatsoenlijke show, niet om te dansen

  “We kwamen om 10 uur aan - er was een show buiten die al snel naar binnen verhuisde. De drankjes zijn goedkoop maar extreem afgezwakt. De obers verwachten ook tips en zullen daar opdringerig over zijn. De muziek is ook veel te luid. De club zelf is niet om te dansen. Mensen staan ​​meestal rond tafels en kijken naar de show, die altijd gaande is.

  Hun show wisselt af tussen een cabaretshow en een line-up van aantrekkelijke gogo boys op het podium - de gogo boys staan ​​daar gewoon. Rond 12:40 uur brachten ze jongens in ondergoed tevoorschijn die eigenlijk aan het dansen waren, maar niet aantrekkelijk waren. De club begon rond deze tijd leeg te lopen "

  09-Aug-2017
 15. I Isac
  Plezierig !

  “Sinds kort is het de beste Gaybar in Phuket. Erg leuke sfeer. Het personeel is beleefd en niet opdringerig, de shows zijn erg goed en onderhoudend, drankprijzen zijn zeer redelijk. Zal zeker weer terugkomen. "

  05-Aug-2017
 16. R Ronaldo
  Zeer luidruchtig en in verval

  "Net als de rest van Patong is deze bar in verval ... drankjes zijn Sydney-prijzen (duur) en extreem onbeleefde ober ... als je geen fooi geeft, gooit hij je wisselgeld op de grond ... muziek is ook veel te luid ... als je klanten oordopjes ziet dragen ... zou je denken dat DJ de muziek zachter zou zetten ... teleurstellende plek nu ... gouden tijdperk is voorbij "

  31-mei-2017
  • C Colin
   Zag Club

   "Nou, ik vind ZAG zo vermakelijk dat ik net een maand in Patong Beach heb genoten van elke avond bij ZAG die teruggaat in maart."

   18-november-2017
 17. H vakantie
  Sluiting vroege week van 8 februari 2017

  "Dag Allemaal. Vanwege de huidige beperkingen op feestelijke activiteiten in Thailand, sluiten alle clubs en bars momenteel om 1 uur. Dus ga vroeg weg als je op zoek bent naar een drankje en een dansje. We raden aan om om 9 uur of 10 uur uit te gaan, zodat je een paar uur kunt dansen voor sluitingstijd xx. "

  09-feb-2017
 18. W Wayne
  Uitgaan met vrienden

  “Tijdens ons verblijf van 8 nachten zijn we elke avond naar het Paradise-complex geweest en hebben we alle shows bekeken.
  Zag bar heeft absoluut de beste shows en de heetste dansers.
  Ik kan het niet laten om vanavond weer terug te gaan. "

  04-Aug-2016
 19. J Jean-Louis
  Muziek te luid en altijd hetzelfde

  “Leuke plek, maar de muziek is veel te luid om daar lang te blijven.
  Ik hou niet van de muziek zelf. Te "basic", wat meer ritme zou welkom zijn, wat disco bijvoorbeeld: niemand danst. "

  30-jul-2016
 20. C Cristobal
  Geduwd om te vertrekken

  "Ik zat wat te drinken en naar de show te kijken en toen ik klaar was met drinken, werd ik gedwongen de bar te verlaten omdat ik niet nog een drankje wilde drinken."

  14-november-2015
 21. K K
  Het zou fantastisch zijn als de muziek niet zo hard was ...

  'Kan iemand me alsjeblieft vertellen waarom de muziek zo hard moet zijn en waarom alle concurrentie tussen bars? kunnen we niet allemaal met elkaar overweg? "

  01-Jun-2014
 22. M Matthew (Singapore)
  leuke club

  'Ik ben de afgelopen dagen naar deze club geweest. Goede muziek. De Chinese man met de vleugel is geweldig. Word verliefd op hem en kocht hem continu drankjes voor 2 nachten. Ik zal hem missen. En ik kom speciaal voor hem terug naar deze club. :) "

  16-mei-2014
 23. N Nick

  “Mijn vriend en ik gingen voor het eerst naar deze club op 22 maart (Grand Opening). Het was onze eerste dag in Phuket. De dansers droegen deze vleugels (VSM droeg ze). De muziek was geweldig. We zijn er sindsdien elke avond heen gegaan omdat de obers (vooral Tony) erg vriendelijk zijn en ik daar een speciaal iemand heb ontmoet. shhhh .. 55555 ... Ik zal deze plek nooit vergeten. Het brengt me een speciale herinnering ... Goh !!! Ontmoet ook veel aardige mensen. !! “

  29-mrt-2013
kijkcijfers:
klik om te stemmen:
Rating: 3.4/ 5. Van 75 stemmen.
Even geduld aub...

Schrijf een opmerking of recensie over ZAG Club

Uw ervaring en opmerkingen kunnen andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.

Aanbevolen hotels in Phuket