Victoria Gay-dansclubs

Victoria Gay-dansclubs

Victoria is de grootste stad van Brits Colombia en er is één Gayclub gevestigd. Het is beroemd om zijn geurige tuinen en Britse koloniale architectuur.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Paparazzi Nightclub is de enige Gayclub en Gaybar in Victoria, Canada. Het bestaat al meer dan 20 jaar en is 7 dagen per week tot in de vroege uurtjes geopend. Je kunt een drankje drinken met een aantal locals en de hele nacht dansen. Er zijn karaoke-avonden en regelmatig dj's.

Functies

bar, muziek, dj's, karaoke

Bijgewerkt: 20-sep-2019

642 Johnson St, Victoria

Weekdag: ma-do: 4 - 2 uur
Weekend: vr-za: 4 uur - 2 uur zo: 9 uur - 2 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.