Vientiane Gaybars en clubs

Vientiane Gaybars en clubs

Het Lao Cafe is de belangrijkste Gaybar en nachtclub in Vientiane.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vientiane · Gaybars

Vandaag:  Happy Hour 7-9 uurMorgen:  Happy Hour 7-9 uur

De bekendste (en enige) Gaybar in Vientiane. The Lao Cafe ກາ ເຟ ລາວ (voorheen "CCC Bar" genoemd) is geopend sinds 2010 en heeft een buitenterras, een bar beneden en een podium op de bovenverdieping voor cabaretshows in het weekend.

De bar serveert een brede selectie aan drankjes. Muziek varieert van pop, soul, country, R&B, oldies. De LGBT-vriendelijke eigenaren, Nee, Lae, Xieng, Peth en hun personeel heten u van harte welkom. Gratis wifi aanwezig.

Eigenschappen

bar, muziek, cabaretvoorstelling, gratis wi-fi

Bijgewerkt: 15-okt-2019

Supanouvong Road, Ban Hai Souk, Vientiane

weekdag: 19:00 - 00:00
weekend: 19:00 - 00:00 uur

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.