Vrútky Gaybars

Vrútky Gaybars

Vrútky is een stad in Slowakije in de regio Turiec. Het heeft een Gaybar.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Shanghai Club is een LGBT-vriendelijke locatie in Vrútky. De club, die veel evenementen organiseert, is een hotspot voor het nachtleven in Vrútky, en niet te missen. Elke vrijdag- en zaterdagavond geopend, met zaterdag alleen voor LGBT-klanten.

Ook beschikbaar is hun zomerterras, dat de hele week en in het weekend tot laat in de avond geopend is. De club biedt ook accommodatie, met vier comfortabele tweepersoonskamers. De prijs per kamer per nacht is € 40, -, neem direct contact op om te reserveren.

Bijgewerkt: 14 februari 2020

Dolná Kružná 23, Vrútky

weekdag: vr 21: 00-05: 00
weekend: za 21: 00-05: 00

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.