Gaybars in West Hollywood

Gaybars in West Hollywood

West Hollywood is de grootste Gaybuurt van Amerika. Het is de thuisbasis van de meeste Gaybars van LA. Ongeveer 40% van de inwoners van West Hollywood is Gay. Het staat ook bekend als WeHo.

Deze café-bar met meerdere verdiepingen in West Hollywood is een Gay-instelling in LA en zorgt zeker voor een van de beste avondjes uit in de stad, met een overvloed aan eye candy en al die Californische Muscle Mary's zien en gezien worden.

The Abbey won twee keer de MTV Logo Best Gay Bar In The World Award. Je kunt er eten, drinken, dansen en Drag Race kijken. Ga naar het terras om wijn te drinken en te dineren in de zon.

Als je van plan bent er een avond van te maken, kun je dansen tot in de vroege uurtjes. Deze bar is erg populair en de dansvloer kan vol zitten.

Bekijk hun zusterlocatie, De Kapel.

Kenmerken

bar, restaurant, dansvloer

Bijgewerkt: 25 mei 2022

692 N Robertson Blvd, Los Angeles

Weekdag: 11:00 - 02:00 uur
Weekend: 09:00 uur - 02:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 3 stemmen Stemmen

Een Gaysportbar in West Hollywood met alle grote spellen. Je kunt honkbalwedstrijden kijken en een aantal uitstekende eye-candy bekijken.

Het is een relaxte bar - masc voor masc, zou je kunnen zeggen. Dit is een echte sportbar, dus denk eens na over de vreemde hetero die misschien een tijdje nodig heeft om erachter te komen wat er aan de hand is. Je kunt naar de kelderbar gaan naarmate de nacht vordert en een beetje zweteriger worden, als je daar zin in hebt.

Kenmerken

bar, muziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8737 Santa Monica Blvd, West Hollywood, Los Angeles

Weekdag: 16:00 - 02:00
Weekend: 10:00 - 02:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

TRUNKS is de traditionele Gaysportbar van West Hollywood. Het is een no-attitude plek voor cocktails en ligt op korte loopafstand van verschillende andere Gaybars in de omgeving.

Na 25+ jaar is TRUNKS nog steeds de plek voor leuke tijden en goede cocktails, met een gastvrije en inclusieve sfeer. Geniet van een drankje op het nieuwe terras, terwijl de vriendelijke barmannen elke dag van 1:8 tot XNUMX:XNUMX uur speciale drankjes serveren.

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8809 Santa Monica Blvd, West Hollywood, Los Angeles

Weekdag: 13:00-02:00
Weekend: 13:00-02:00 / 12:00-02:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 3 stemmen Stemmen

Stranden WeHo is een van de nieuwere toevoegingen aan de Gayscene in West Hollywood. Het is op een geweldige locatie. Er is veel zitgelegenheid binnen en een kleiner buitenterras. De Pina Colada's smaken best lekker! Dit is een waardige toevoeging aan de Gaybuurt.

Het heeft de vorm van een hybride restaurant en lounge. Het levendige decor viert de stijl van het Miami uit de jaren 80 en het motto is "wees wild en vrij en er goed uit te zien".

Kenmerken

bar, muziek, eten, dansen

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8928 Santa Monica Blvd, West Hollywood, LA

Weekdag: ma: gesloten di-vr: 4:2-XNUMX:XNUMX
Weekend: za-zo: 11:30 uur - 2:XNUMX uur

2.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Zuidelijke luidruchtigheid en losbandigheid in West Hollywood komen spectaculair samen in deze holle Gaybar met een New Orleans-thema op Santa Monica Blvd, het hart van LA's LGBTQ-scene.

Geniet tijdens het dansen van kralen, open shirts, Cajun-eten, luide muziek en een dronken menigte. Er zijn twee happy hours: 4-8 uur en 10-30 uur - drankjes zijn inclusief $ 12 tapbieren, $ 30 putten en $ 2 beldrankjes.

Kenmerken

bar, muziek, dans, restaurant

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8939 California State Route 2, Los Angeles

Weekdag: 4:2 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 2 - 2 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Een trendy hipster Gaybar op Sunset Boulevard. Een goed alternatief voor de meer gepolijste locaties in West Hollywood.

AKBAR biedt een leuke en ontspannen sfeer in een intieme setting en is perfect voor diegenen die willen ontspannen met livemuziek.

Een bezoek aan AKBAR is al meer dan twee decennia een LGBTQ-recht van doorgang in Eastside. Van alternatieve rockberoemdheden tot Full Frontal Disco Saturday-dansfeesten, Akbar heeft voor elk wat wils.

Kenmerken

bar, muziek, dans, karaoke, livemuziek

Bijgewerkt: 25 mei 2022

4356 Sunset Blvd, Los Angeles

Weekdag: 4:00 - 2:00 dagelijks
Weekend: dagelijks van 4:00 - 2:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Een Gaybar in West Hollywood vol evenementen, met eigentijdse styling, go-go-dansers en video-mash-ups. Deze iconische locatie heeft een relatief kleine, vaak overvolle bar met een rumoerige menigte. Het wordt gecrediteerd met het 'vriendelijkste personeel op de Boulevard'.

Revolver heeft een enorme bar en het is altijd een goede plek om mensen te kijken.

Kenmerken

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8851 Santa Monica Blvd, West Hollywood

Weekdag: ma-di GESLOTEN wo-do 5:12-5:2 vr XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX
Weekend: za-zo 3:2-XNUMX:XNUMX

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Fiesta Cantina brengt het strand rechtstreeks naar WeHo 'gayborhood' met zijn tropische sfeer en veel buitenruimte. Deze Gaybar heeft enorme flatscreen HD-tv's voor je favoriete shows, Drag Race, live UFC-gevechten en de beste muziekvideo's.

Geniet van een verfrissende Mega Margarita op het dakterras, smul van geweldige fajita's en nacho's, of laat het feest beginnen met ijskoude shots van Patron. Sla dus uw siësta over en doe mee aan de Fiesta.

Er is geen dekkingstoeslag. Het 2-voor-1 happy hour loopt elke dag van 4 uur tot 30 uur en van 8 uur tot 10 uur. Kijk op hun Facebook voor wekelijkse evenementen.

Gelegen tussen Santa Monica en San Vicente Blvd, op slechts enkele minuten van The Bayou, The Abbey, RAGE, etc.

Kenmerken

bar, muziek, dans, restaurant

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8865 Santa Monica Blvd, West Hollywood, Los Angeles

Weekdag: 12:2 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 12 - 2 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Hamburger Mary's is een bekende Gaybar en burgerrestaurant met veel verkooppunten in de VS. Mis de Drag Brunch niet, uw hamburgers worden geserveerd door enkele van de meest woeste koninginnen van de stad. Andere evenementen zijn onder meer HamBINGO en MarOKE.

De eerste outlet werd geopend in 1972. Hamburger Mary's zorgt altijd voor een leuk dagje uit.

Eet, drink en wees Mary.

Kenmerken

bar, muziek, restaurant, slepen

Bijgewerkt: 25 mei 2022

8288 Santa Monica Blvd, Los Angeles

Weekdag: ma-dins: gesloten wo-vr: 1:00 tot 10:00 uur
Weekend: 11:00 tot 10:00 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.