Wexford · Hotels

Wexford · Hotels

Wexford is een kleine stad in het zuidoosten van Ierland. Het is omgeven door gebieden met een grote natuurlijke schoonheid.

Waarom dit hotel ?: Bekroond restaurant. Service van hoge kwaliteit.

The Talbot Hotel Wexford is een familiehotel aan de zuidoostkust van Ierland en is ideaal gelegen in Wexford Town. Het Talbot Hotel Wexford maakt deel uit van de Talbot-collectie (6 hotels in heel Ierland) en staat in het hele land en daarbuiten bekend om hun hoogwaardige maaltijden en evenementen.

Ballast Bank Bar, Afternoon Tea in onze Gallery of een speciale gelegenheid gemarkeerd in het bekroonde Oyster Lane Restaurant, het Talbot Hotel Wexford.

Ze hebben 107 slaapkamers en bieden gratis WiFi, 24-uursroomservice, koffie- en theefaciliteiten, een haardroger, een telefoon, een bureau en luxe marmeren badkamers. Veel van de kamers hebben uitzicht op de rivier de Slaney of op de levendige stad Wexford. Het Talbot Hotel Wexford is een idyllische trouwlocatie voor de LGBT-gemeenschap. Het hotel heeft vele huwelijksrecepties gehouden en het personeel van de Talbot behandelt elke bruiloft als die van henzelf.

Eigenschappen

recreatiecentrum, zwembad en trouwlocatie.

The Quay, Whitewell, Wexford, Y35 FP9P, Ireland, Co. Wexford Ierland


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.