Gay Londen · Attracties

Gay Londen · Attracties

Paleizen, kunstgalerijen, musea, straatmarkten, parken, nationale monumenten ... Londen heeft het allemaal!

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Londen is een van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld, en niet voor niets. Er is enorm veel te zien en te beleven. Hier zijn slechts enkele van de hoogtepunten waarvan we denken dat je ze moet proberen te gebruiken in een reis naar Londen:

Buckingham Palace

Een werkpaleis dat de thuisbasis is van de Britse koninklijke familie. De familie verhuist in de zomer naar Schotland en het grootste deel van het paleis is open voor het publiek, inclusief de indrukwekkende State Rooms. Koop kaartjes in vooraf online. Bekijk elke dag om 11 uur de wisseling van de wacht buiten het paleis.

buckingham-palace-londen

Houses of Parliament (Big Ben), Downing Street, Westminster Abbey

Iconische gebouwen in Whitehall zijn onder meer het Palace of Westminster / Big Ben (Houses of Parliament), Westminster Abbey, HM Treasury, The Prime Minister Office op 10 Dowing Street, Horse Guards en vele andere staatsgebouwen. Allemaal op slechts een korte loopafstand van Trafalgar Square. De beste foto's zijn gemaakt vanaf Westminster Bridge.

 

Gay Londen · AttractiesHouses of Parliament (Palace of Westminster - Big Ben)

Londen Eye

Dit 135 meter hoge reuzenrad biedt een prachtig 'vogelperspectief' uitzicht op Londen. Een fantastische ervaring van 40 minuten.

De Shard

Wil je nog hoger gaan? Het hoogste gebouw van Europa, The Shard, heeft twee uitkijkplatforms op de verdiepingen 69 en 69 en biedt een spectaculair 360 graden uitzicht over de stad. Voorverkoop van kaartjes essentieel tijdens het hoogseizoen.

Sky Garden

Aan de overkant van de rivier de Theems vanaf The Shard ligt The Sky Garden, op de top van een wolkenkrabber die plaatselijk bekend staat als de "Walkie Talkie" (vanwege zijn kenmerkende vorm). Gratis toegang, maar boek voor bezoek online.

sky-garden-london-uk

Brits museum

Gratis toegang om een ​​reeks exposities van wereldklasse van over de hele wereld te zien.

Het Tate Modern

Buitengewone verzameling moderne kunst in wat ooit een enorme krachtcentrale was. Gratis toegang.

Nationale galerij

Een van de belangrijkste kunstcollecties ter wereld. De National Portrait Gallary (naast de deur) is ook uitstekend. Gratis toegang tot beide.

Tower of London

Enkele honderden jaren geleden was dit de plek waar de ontrouwe Queens hun hoofden werden afgehakt! Dit kasteel dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is nu het oudste complete gebouw van Londen (daterend uit 1101). Bekijk de prachtige collectie kroonjuwelen, de Traitor's Gate en de tentoonstelling over martelwerktuigen. Loop vervolgens over de iconische Tower Bridge - een van de beroemdste bezienswaardigheden van Londen.

Tower of Londen vanuit de luchtTower of Londen en Tower Bridge & Thames River 

 Hyde Park en Kensington Gardens

Loop door deze enorme parken en tuinen midden in het centrum van de stad. Bezoek de Diana Memorial Playground.

Theaters van West End

Londen heeft enkele van de allerbeste theaters ter wereld die grote sterren aantrekken. Ontdek wat er te doen is bij Ticketmaster en boek uw plaatsen om uw favoriete show ruim van tevoren te zien. De populairste shows kunnen maanden van tevoren uitverkocht zijn.

Trafalgar Square, Nelsons Column, Whitehall en Parliament Square

Trafalgar Square is een van de meest populaire toeristische attracties in de stad. Loop vanaf het plein door Whitehall tot voorbij Downing Street en verder naar Parliament Square en de Big Ben. Bezoek de enorme Westminster Abbey waar William en Kate in 2011 trouwden.

 

Gay Londen · Attracties
Trafalgar Square, National Gallery en Nelson's Column

Londense straatmarkten

Bezoek enkele van de beroemde straatmarkten van Londen, waaronder Portobello Road Market, Camden Market, Brick Lane Market en Old Spitalfields Market.

Onze favoriet is Borough Market, gelegen naast Londen Bridge Station – uitstekend geschikt voor lunch (maandag t/m zaterdag)

De South Bank

Loop langs de zuidelijke oever van de rivier de Theems van de Londen Eye naar Londen Bridge. Geweldig uitzicht over de stad en een grote keuze aan restaurants. Veel straatartiesten in het weekend en de hele week tijdens hoogseizoen.

Het enige fulltime professionele LGBT-theatergezelschap in het VK. Dit bekroonde theater richt zich op shows met een LGBT-thema, waaronder enkele originele producties.

De locatie is relatief klein, dus shows zijn vaak weken van tevoren uitverkocht - uitvoeringsschema's en kaartverkoop zijn beschikbaar op hun website.

Het theater heeft een goed gevulde bar die een uur voor / na de shows en tijdens pauzes geopend is. U kunt drankjes meenemen naar het theater.

We zijn grote fans van Above The Stag en bevelen het ten zeerste aan als een geweldig alternatief gay-avondje uit.

Functies

theater, bar

Bijgewerkt: 24-jan-2020

Arch 17, Miles Street, Londen


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

The Dreamboys beweert de grootste en beroemdste mannelijke stripgroep ter wereld te zijn. De show staat bekend om verbluffende uitvoeringen en energieke dansen door prachtige mannen met ongelooflijke lichamen.

De show vindt elke zaterdagavond plaats in 12 grote Britse steden: Londen, Brighton, Bournemouth, LondenBristol, Cardiff, Edinburgh, Leeds, Liverpool, Manchester en Newcastle.

Kijk op de website voor aanvangstijden en tickets.

Functies

muziek, dans, gogo show, alleen voor volwassenen

Bijgewerkt: 30 juli 2021

(nationwide),


Weekend: zaterdag

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.