Xi'an Gay Sauna's

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Xi'an Zuo An Gay Sauna werd geopend in september 2016 en beschikt over een receptie, een kleedruimte, douches, een fitnessruimte, een doolhof, een minibar, een donkere kamer, een videozone en VIP-kamers.

De sauna is ingericht in Japanse en Zuidoost-Aziatische stijlen, met aantrekkelijke kunstwerken, verleidelijke verlichting, achtergrondmuziek en SM-elementen. Klanten zijn tussen de 20 en 45 jaar oud (voornamelijk jonge jongens). Speciale aanbiedingen voor soldaten en studenten in het weekend.

Gelegen op de zuidwestelijke kruising van Jiandong St en Anxi St. Het witte bord op de rode deur is gemakkelijk te herkennen, vooral met de tien jaar oude blauweregen aan beide kanten.

Functies

bar, muziek, gratis wifi, stoombad, sauna, doolhof, donkere kamer, jacuzzi / warm zwembad, privécabines, fitnessruimte

Bijgewerkt: 27-aug-2019

corner of Jiandong St and Anxi St, Xi'an

Weekdag: varieert
Weekend: varieert

2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.