Yangon Gay Bars & Clubs

Yangon Gay Bars & Clubs

Terwijl de meeste bars en clubs in Yangon een gemengd publiek trekken, is er regelmatig een feestavond voor Gay's, lesbiennes en vrienden genaamd 'FAB'.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Yangons nieuwste LGBT + en vriendenbar. De Freedom-bar biedt een breed scala aan geweldige cocktails, regionale gerechten en een verscheidenheid aan shows en live bands die de aandacht trekken van veel mensen uit de LGBT + -gemeenschap in Yangon.

Gelegen in het hart van Sanchaung, het meest populaire gebied van Yangon binnen de LGBT + -gemeenschap. Freedom Bar deelt Padonmar Street met tal van andere bars, restaurants, bierstations en verkopers van straatvoedsel, waardoor je de perfecte setting hebt voor een geweldig avondje uit!

De locatie is te huur voor lokale bedrijven en verenigingen van de LGBT + -gemeenschap, bel voor meer informatie.

Functies

bar, restaurant, live muziek, dans, cabaretvoorstelling, gratis wifi

Bijgewerkt: 06-jan-2021

28 Padonmar Street, Sanchaung TSP, Yangon

weekdag: 5 uur tot 1 uur
weekend: 5 uur tot 1 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 71 stemmen Stemmen

bars / cafés

dansclubs / feesten

Clubavond voor Gay's, lesbiennes en vrienden in Yangon, die plaatsvindt in de MUSE Bar. FAB trekt een goede mix van locals, expats en toeristen. FAB biedt live muzieksets van resident DJ's, een ontspannen sfeer en een vriendelijk publiek.

De opbrengst van het feest gaat naar de Yangon LGBT-zaak, georganiseerd door YG Events - bezoek de Facebook-pagina van FAB voor details over aankomende evenementen.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 23-jun-2019

various venues, Yangon


3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.