Baltimore Gay Dance Clubs

Baltimore Gay Dance Clubs

Op zoek naar een nacht in Baltimore? Bekijk onze lijst met de beste Gayclubs in de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Fabriek 17, voorheen Club 1722, is een gay-nachtclub buiten kantooruren in Baltimore, waar elke week laat op de avond drukte wordt verwelkomd.

Hier kun je genieten van de ruime dansvloer, terwijl resident DJ's muziek draaien, variërend van house tot techno tot Top 40. Factory 17, gelegen aan Charles Street, is de plek om naartoe te gaan als je het feest gaande wilt houden terwijl alle lichtgewichten slapen.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 15-okt-2020

1722 N Charles St, Baltimore

weekdag: gesloten
weekend: 01: 45-05: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Club Orpheus is een langlopende gayclub in Baltimore, bekend om zijn underground vibe en industrial / goth beats. Deze club bewijst dat Bohemen nog niet helemaal dood is en dat Baltimore nog steeds het territorium van John Water is. Het is meer een gothicclub dan een Gayclub, maar zoals bij alle gothicclubs, vind je er genoeg Gay's en kun je met bijna alles wegkomen.

Maandelijkse evenementen

1e vrijdag: Beat by Beat - een kinky houseparty met house Doms - ooh, matron!

1e zaterdag: Baltimore Rises Vampire LARP - kom langs voor een beetje live-action rollenspel, hun.

2e vrijdag: The Krypt - gothic en industriële dansavond.

2e zaterdag: Cyber ​​- Cybergoth-dansfeest met DJ CarbonCyber

3rdSat: Baltimore Rises Vampire LARP - meer live-action rollenspel.

Laatste zaterdag: Harajuku Haven J-pop en Harajuku-mode.

Functies

bar, muziek, live muziek, dans,

Bijgewerkt: 15-okt-2020

1003 E Pratt St, Baltimore

weekdag: gesloten
weekend: 21: 00-02: 00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Vandaag:  Karaoke-avonden met Bombalicious

Bericht van de eigenaar:

“Na meer dan 30 jaar de gemeenschap te hebben gediend, heeft Grand Central helaas zijn deuren gesloten. Gezien de overweldigende uitdagingen die zijn ontstaan ​​door de pandemie en ons bedrijf dat alleen gericht is op dranken, waren de activiteiten niet duurzaam in de voorbereiding op het volgende hoofdstuk. We waarderen al onze klanten en supporters en bedanken hen voor hun langdurige loyaliteit; we kijken ernaar uit om de erfenis van de instelling in de toekomstige ontwikkeling te vieren. We geloven sterk in de Mt. Vernon-gemeenschap en zal er altijd naar streven om rentmeesters te zijn van kwaliteit, groei en behoud om ervoor te zorgen dat het karakter van de buurt trouw blijft aan zijn vorm. "

Grand Central is de grootste Gayclub van Baltimore. Het bevindt zich in Mount Vernon, op loopafstand van Inner Harbor. Het heeft een grote dansvloer, een lounge boven en een pub.

Deze club is al jaren een steunpilaar van de Gayscene in Baltimore. Helaas is het verkocht en zal het binnenkort worden verbouwd tot luxe appartementen. Voorlopig is het nog steeds open en zeker de moeite van het bekijken waard.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 15-okt-2020

1001 N Charles St, Baltimore

weekdag: 16: 00-02: 00
weekend: 16: 00-02: 00

4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.