TravelGay aangenomen

Koop uw locatie of hotel TravelGay aangenomen

TravelGay.com is altijd de meest bezochte LGBT-reissite ter wereld geweest met miljoenen bezoekers per jaar. We hebben het TravelGay aangenomen programma om ervoor te zorgen dat onze bezoekers een selectie van hoogwaardige locaties en hotels kunnen vinden waarmee we actief samenwerken om ervoor te zorgen dat ze welkom zijn in de LGBTQ + -gemeenschap.

Er zijn nog steeds veel landen waar het illegaal is om LGBTQ + te zijn. Veel landen criminaliseren mensen nog steeds op basis van hun seksuele geaardheid, hun genderidentiteit of van wie ze houden. Totdat iedereen in alle uithoeken van de wereld gelijk wordt behandeld, is er nog meer werk voor ons als gemeenschap te doen.

TravelGay Goedgekeurd staat alleen open voor locaties en hotels die actief aantonen dat ze de gemeenschap verwelkomen en met het team samenwerken TravelGay. Com.

De TravelGay Goedgekeurd handvest

Alle locaties en hotels die worden erkend als TravelGay aangenomen moeten ons bij ons handvest ondertekenen.

 • Werkt actief mee TravelGay.com en ons team om LGBTQ + -bezoekers te bereiken
 • De locatie of het hotel heeft een eigenaar of manager die LGBTQ + of LGBTQ-vriendelijk is
 • LGBTQ + -personeel wordt gelijk behandeld voor alle werknemers
 • Leden van de LGBTQ + -gemeenschap worden geaccepteerd
 • Een warme en gastvrije omgeving voor alle bezoekers
 • Een naadloze ervaring voor LGBTQ + -klanten

Waarom je zou moeten worden TravelGay Goedgekeurd?

 • Toon uw toewijding aan LGBTQ + -gelijkheid en de bevordering van LGBTQ + -rechten
 • Uw locatie of hotel zal opvallen tussen de concurrenten zoals goedgekeurd en geverifieerd door TravelGay.com
 • LGBTQ + -klanten over de hele wereld kiezen eerder locaties en hotels die actief laten zien dat ze de gemeenschap welkom heten
 • U heeft een toegewijde accountmanager om ervoor te zorgen dat uw vermelding op de website op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd, inclusief al uw relevante evenementen en promoties
 • Uw vermelding op de website wordt weergegeven boven de locaties die dat niet zijn geweest TravelGay aangenomen
 • U ontvangt een gratis licentie om het TravelGay aangenomen logo in uw eigen marketingmateriaal
 • Je ontvangt een gratis sticker om op je locatie te hangen

Hoe kunnen we ons aanmelden TravelGay Goedgekeurd?

Om een ​​standaard standaardlijst aan te vragen, gelieve: Voeg uw bedrijf en een van onze medewerkers neemt binnen 48 uur contact met u op.

We hebben een team van toegewijde accountmanagers die met locaties werken om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze veeleisende normen. Ons team werkt met een locatie om te helpen bij het maken van de vermelding ervan TravelGay en om ervoor te zorgen dat het management de vereisten voor het ontvangen van de TravelGay aangenomen zegel van goedkeuring.

Download de TravelGay Goedgekeurde mediakit te bezoeken voor meer informatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op via: info@travelgay.com of bel of Whatsapp ons +44 203 933 8000 or +1 310 651 8008.

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.