Gay sauna's in Berlijn

Gay sauna's in Berlijn

Een reis naar Berlijn zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan een van de beroemde Gaysauna's van de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Grote Gaysauna (1,500 m²) verdeeld over 3 verdiepingen. Der Boiler heeft een stoomkamer, Finse sauna, bubbelbad, kluisjes, donkere kamer, privécabines, plus Apple Mac-stations, massage- en sparuimte. Gratis kluisjes.

De bar en het café met buitenterras serveren drankjes, lichte maaltijden, salades, sandwiches, koffie, bier etc, allemaal heel redelijk geprijsd. We vonden het personeel erg vriendelijk, welkom en goed in hun werk om de plek schoon te houden.

Der Boiler trekt een zeer diverse klantenkring van alle leeftijden en lichaamstypes. De ontspannen omgeving maakt het heel goed mogelijk om een ​​bezoek te brengen om gewoon met vrienden te socializen.

Kortingen voor studenten, vroege vogels en nachtbrakers. Mogelijk moet je in de rij staan ​​tijdens feest- of festivalweekends.

dichtstbijzijnde station: U: Mehringdamm

Functies

bar, restaurant, internettoegang, stoombad, massage, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, spa

Bijgewerkt: 26-jan-2021

Mehringdamm 34, Berlijn

Weekdag: 12:00 - 06:00
Weekend: 24 uur

3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 175 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.