Gay Antwerpen

Gay Antwerpen

De 2de grootste stad van België. Antwerpen staat bekend om zijn prachtige historische centrum, wereldberoemde diamantindustrie en levendige Gayscene.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Antwerpen

Over Antwerpen

Antwerpen, een parel aan de Belgische kroon, staat niet alleen bekend om zijn diamantwijk en artistiek erfgoed, maar ook om zijn levendige LGBTQ+-scene. Deze havenstad combineert een rijke geschiedenis met een moderne, vooruitstrevende geest, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor LGBTQ+ reizigers.

Het Gayleven van de stad concentreert zich rond Het Roze Huis - het hart van de Antwerpse LGBTQ+-gemeenschap en gelegen in de wijk Zurenborg. Hier vindt u een verscheidenheid aan Gaybars, clubs en cafés die voor elk wat wils bieden, naast tal van culturele evenementen en bijeenkomsten het hele jaar door. Antwerpen is ook gastheer van een van de grootste Pride-evenementen in België, waar diversiteit op levendige wijze wordt gevierd met parades, feesten en een scala aan culturele evenementen.

Het Antwerpse engagement voor LGBTQ+-rechten en -gemeenschap blijkt duidelijk uit de inclusieve sfeer en het gevarieerde aanbod. Of je nu de kunstscène van de stad wilt verkennen, wilt genieten van het bruisende nachtleven of gewoon in een ontspannen tempo wilt genieten van de lokale cultuur, Antwerpen biedt een gastvrije en verrijkende ervaring voor iedereen.

Gay Antwerpen - Travel Gay Gids

Antwerpen Evenementen

  • img

    Antwerp Gay Pride 2024

    Bekijk Meer

    Wo, aug. 7

Antwerpen Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Antwerpen van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Antwerpen voor uw reisHaal je gids