Brugge, België

Gay Brugge

Ontdek deze werelderfgoedstad, zijn sprookjesachtige middeleeuwse gebouwen, prachtige grachten en verbazingwekkende gastronomische cultuur die gegarandeerd zullen bekoren

Brugge

Over Brugge

Brugge, een charmante stad in de Belgische regio Vlaanderen, staat bekend om zijn middeleeuwse gebouwen, geplaveide wandelpaden en serene grachten. Met zijn ouderwetse aantrekkingskracht is het een populaire bestemming voor koppels die op zoek zijn naar een romantisch uitje. De stad verwelkomt ook de LGBTQ+-gemeenschap, waarbij mensen van alle oriëntaties genieten van de sfeer.

Wanneer u Brugge bezoekt, kunt u genieten van twee van de beste exportproducten van België: handgemaakte wafels en chocolaatjes! Het verbluffend goed bewaard gebleven historische centrum van de stad neemt je mee terug in de tijd terwijl je door de pittoreske straatjes langs de gracht dwaalt. Een wandeling maken is als een wandeling door de geschiedenis zelf. Met zijn romantische sfeer en diverse gastvrije gemeenschap heeft Brugge een brede aantrekkingskracht als een unieke Europese bestemming die geschikt is voor alle reizigers.

Gay Brugge - Travel Gay Gids

Populaire hotels in Brugge

Nieuws en functies

Brugge Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Brugge van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Brugge voor uw reisHaal je gids