Gay Hongkong

Gay Hongkong

Hong Kong, de wereldstad van Azië! Verken deze dynamische stad en bekijk de levendige Gayscene.香港 – 亚洲的大城市.

Hong Kong

Over Hong Kong

Hong Kong is een levendige en dynamische stad met een levendige Gayscene die zowel divers als inclusief is. Hong Kong staat bekend als 'de wereldstad van Azië' en biedt een groot aantal ervaringen, van het bruisende nachtleven tot rustige stranden, allemaal gastvrij voor LGBTQ+ reizigers.

Het hart van het Gay-uitgaansleven van Hong Kong ligt in de wijken Central en Causeway Bay op Hong Kong Island en de wijk Tsim Sha Tsui in Kowloon. Deze gebieden zijn gevuld met een verscheidenheid aan Gaybars, clubs en sauna's die 's avonds tot leven komen met evenementen die tegemoetkomen aan elke voorkeur en stijl.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer ontspannen sfeer: de stranden van Hong Kong, zoals Middle Bay en South Bay, zijn populaire plekken voor zowel de lokale bevolking als toeristen die op zoek zijn naar een zonovergoten dag. Deze stranden staan ​​bekend om het aantrekken van een overwegend Gayseksueel publiek, vooral in het weekend.

Culturele en recreatieve activiteiten zijn er ook in overvloed. Je kunt de iconische Star Ferry nemen voor een prachtig uitzicht op de skyline, de Dragon's Back bewandelen voor het kustlandschap, of de rijke culinaire en winkelervaringen verkennen die de stad te bieden heeft.

Hoewel Hong Kong het algemeen aanvaardt, is de wettelijke bescherming voor LGBTQ+-personen beperkt. Vanwege de toenemende politieke inmenging van het vasteland van China is het een goed idee om op de hoogte te blijven en privacytools zoals VPN’s te overwegen bij het gebruik van dating-apps.

Voor een volledige en levendige gay-ervaring, of het nu gaat om feesten in Lan Kwai Fong, ontspannen op een strand of genieten van de culturele rijkdom van de stad: Hong Kong is een bestemming die iedereen met open armen verwelkomt.

Gay Hongkong - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Hong Kong Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Hong Kong van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Hong Kong voor uw reisHaal je gids