Gay Keulen

Gay Keulen

De historische stad aan de Rijn. Keulen staat bekend om zijn wereldberoemde kathedraal, kölschbier en grote Gayscene

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Keulen

Over Keulen

Keulen, een historische stad aan de Rijn, staat bekend om zijn levendige Gayscene, gecentreerd rond talloze bars, clubs en evenementen. De stad is vooral levendig in het gebied "Bermudadriehoek", vlakbij de Rudolfplatz, waar je een hoge concentratie aan Gay-locaties vindt, variërend van bruisende bars tot intieme clubs. Daarnaast staat Keulen bekend om zijn jaarlijkse evenementen zoals de Keulse Pride en het Keulse Carnaval, waarbij de lokale en bezoekende LGBTQ+-gemeenschap samenkomt voor vieringen van diversiteit en inclusiviteit.

De Dom van Keulen en diverse kunstgalerijen en musea dragen bij aan de culturele aantrekkingskracht van de stad. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het nachtleven biedt Keulen een overvloed aan opties, van de retro-sfeer van bepaalde bars tot de energieke dansvloeren van moderne clubs. De Phoenix Sauna valt vooral op door zijn grote faciliteiten en thema-evenementen, die een gastvrije sfeer bieden voor de gemeenschap.

Voor Gayseksuele reizigers biedt Keulen een mix van historische intriges en een vooruitstrevende, levendige Gayscene, waardoor het een ideale bestemming is voor mensen die op zoek zijn naar zowel culturele verrijking als een bruisend nachtleven.

Gay Keulen - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Keulen Evenementen

 • img

  Cologne Pride CSD 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jul 6

 • img

  Sexy Pride World Cologne 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jul 6

 • img

  Wish for a Baby Cologne

  Bekijk Meer

  za 19 okt

Keulen Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Keulen van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Keulen voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel