Gay Marseille

Gay Marseille

Marseille, de op een na meest bevolkte stad en grootste commerciële haven van Frankrijk, staat bekend om zijn gevarieerde cultuur en bloeiende Gayscene

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Marseille

Over Marseille

Marseille is een grote havenstad in het zuiden van Frankrijk. Het wordt vaak gezien als een viaductstad. Marseille was ooit berucht vanwege de hoge misdaadcijfers. Hoewel de zaken de laatste tijd veel zijn verbeterd, blijft de reputatie bestaan. Veel reizigers slaan Marseille over ten gunste van Nice.

Dat gezegd hebbende, Marseille heeft veel te bieden. Je vindt een fatsoenlijke Gayscene in Marseille, gecentreerd rond verschillende locaties, waaronder bars, clubs, sauna's en cruiseclubs. U kunt de haven van Marseille en de uitstekende eetcultuur verkennen. Marseille is de op één na grootste stad van Frankrijk. Net als Napels is Marseille een ruige en kant-en-klare stad, maar het heeft een zekere charme. Het is een stad met een randje.

Gay Marseille - Travel Gay Gids

Marseille Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Marseille van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Marseille voor uw reisHaal je gids