Gay Parijs

Gay Parijs

Parijs is een stad met een rijk erfgoed, versierd met beroemde bezienswaardigheden, musea, een geweldige keuken en de thuisbasis van een van de grootste Gayscènes van Europa

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Parijs

Over Parijs

Parijs is een stad van plezier, en Gay Parijs is niet anders. Van verrukkelijk eten en cocktailbars op het dak tot een verzameling van 's werelds meest cultureel belangrijke instellingen, Parijs is een must voor fans van de fijnere dingen in het leven. Er zijn maar weinig steden die zo'n invloed op de rest van de wereld hebben uitgeoefend, en de stad blijft een epicentrum van politieke, financiële en artistieke innovatie. 

Met luxe boetieks, pastelkleurige patisserieën en zeldzame boekhandels, worden Gaywijken niet veel glamoureuzer dan Le Marias in Parijs. Je zult een aantal van 's werelds best geklede mensen op de stoepen in Le Marais zien beuken, en je zult ook een Gayscene tegenkomen die elke LGBTQ+ reiziger iets te bieden heeft. Hoewel heel Le Marais erg Gay is, zijn de meeste van de beste Gaybars en -clubs in Le Marais te vinden in de Rue des Archives.

Parijs staat synoniem voor winkelen. U kunt vele uren doorbrengen in de grote warenhuizen zoals Printemps en Galeries Lafayette, die handig naast elkaar liggen aan respectievelijk Boulevard Haussmann 40 en 64. De belangrijkste Gaywinkelstraat is Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie in Le Marais.

Gay Parijs - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Parijs Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Parijs van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Parijs voor uw reisHaal je gids