Gay Mykonos

Gay Mykonos

Mykonos is een unieke zomereilandbestemming die jaarlijks tienduizenden Gayseksuele bezoekers trekt

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Mykonos

Over Mykonos

Mykonos, de belichaming van Europa's Gayseksuele allure, is de plek waar de wereldwijde LGBTQ+ jetset-elite elke zomer samenkomt. Temidden van de azuurblauwe schoonheid en witgekalkte gebouwen staan ​​Elia Beach en de iconische JackieO's als epicentra van levendige queer kameraadschap op het eiland. Mykonos is de belichaming van een ontspannen maar elegante stijl, met een mix van weelderige hotels, een Gay-nachtleven dat de hele nacht doorgaat en stranden van wereldklasse. 

In Mykonos-stad vind je het bruisende hart van de Gaycultuur van het eiland. Nammos Beach, een toevluchtsoord voor de rijken, straalt luxe uit terwijl jachten de serene haven sieren. Nadat u zich heeft overgegeven aan de pracht van Mykonos, kunt u een naadloze overgang overwegen naar de rustige omhelzing van Santorini, waar ontspanning de zintuigen kalmeert na een week van levendigheid aan de oevers van Mykonos.

Het is niet alleen de Gaycultuur die Mykonos zo'n onmisbare reisbestemming maakt. Mis tijdens uw verblijf de kans niet om op reis te gaan naar de beroemde windmolens, waarvan de iconische silhouetten zowel uw herinneringen als uw Instagram-feed zullen sieren.

Gay Mykonos - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Mykonos Evenementen

  • XLSIOR Mykonos 2024

    XLSIOR Mykonos 2024

    Bekijk Meer

    Do, aug 22

Mykonos Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Mykonos van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Mykonos voor uw reisHaal je gids