Milaan, Italië

Gay Milaan

Milaan is een mondiaal knooppunt voor mode en design en de thuisbasis van luxe winkels, restaurants, boetieks en een uitgebreide Gayscene

Wat is er morgen

Milaan

Over Milaan

De LGBTQ+-scene in Milaan bloeit in en rond de levendige wijk Porta Venezia, toepasselijk het 'Gay Village' genoemd. Deze wijk, net ten zuiden van de Corso Buenos Aires, is het kloppende hart van het LGBTQ+ nachtleven van Milaan en biedt een eclectische mix van iconische locaties zoals L'Hotel, Le Banque en The Ritual Club. Deze plekken zijn perfect voor diegenen die het fantastische nachtleven van de stad willen ervaren, met alles van energieke dansvloeren tot chique, ontspannen lounges.

Het gebied transformeert echt tijdens de Pride-maand, wanneer de straten tot leven komen met openluchtfeesten en kleurrijke straatfestivals die diversiteit en gemeenschapszin vieren. Deze feestelijke sfeer reikt verder dan alleen het Gay Village, met LGBTQ+-vriendelijke evenementen en queer-culturele evenementen die overal in Milaan plaatsvinden. Of je nu de hele nacht wilt feesten, rustig wilt genieten van een drankje met vrienden, of jezelf wilt onderdompelen in culturele activiteiten, de gastvrije sfeer en levendige Gaygemeenschap van Milaan bieden eindeloze mogelijkheden voor plezier en betrokkenheid.

Gay Milaan - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Milaan Evenementen

  • Milaan Trots

    Milano Pride 2024

    Bekijk Meer

    Zat, Jun 29

Milaan Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Milaan van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Milaan voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel