Gay Rome

Gay Rome

Rome staat bekend als "De Eeuwige Stad" en is de thuisbasis van verbazingwekkende monumenten, 1000 jaar oude kerken, paleizen, fonteinen en een levendige Gayscene.

Rome

Over Rome

Met zijn ongeëvenaarde verzameling oude ruïnes, ontzagwekkende kunst en magnifieke architectuur biedt Rome een reis door tijd en beschaving. Het karakter van Rome wordt evenzeer gevormd door de moderne vitaliteit, met buurten als Trastevere die een glimp van het lokale leven bieden, terwijl de Spaanse Trappen en de Via del Corso zich richten op modebewuste mensen. 

Je vindt een fatsoenlijke Gayscene in Rome, hoewel het kleiner en discreter is dan je zou verwachten. Je zult meer clubs en nachtelijke evenementen vinden dan Gaybars, aangezien de Gayscene in Rome de neiging heeft om later op de avond weer op gang te komen. Rome Pride, een jaarlijkse viering, trekt een levendig publiek naar het hart van de stad en weerspiegelt de groeiende acceptatie en zichtbaarheid van de LGBTQ+-gemeenschap.

Waar je ook naartoe wilt reizen, je kunt je hele Italië-reis rond Rome bouwen. U wilt het Colosseum, het Forum Romanum en het Sint-Pietersplein en de basiliek verkennen. Dan is er de Sixtijnse Kapel van Michelangelo. De culinaire scene van de stad is een eerbetoon aan Italiaanse smaken, met traditionele trattoria's en moderne eetgelegenheden die overheerlijke pasta, pizza en gelato serveren.

Gay Rome - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Rome Evenementen

 • Bingham Cup – Rome 2024: LGBT+ rugbytoernooi

  Bingham Cup – Rome 2024: LGBT+ rugby tournament

  Bekijk Meer

  Do, mei 23

 • img

  Roma Pride 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 15

Rome Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Rome van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Rome voor uw reisHaal je gids