Gay Mexico-Stad

Gay Mexico-Stad

Mexico-Stad is de hoofdstad van Mexico met een gayborhood genaamd Zona Rosa, een van de grootste en beste gayscenes in Latijns-Amerika

Mexico Stad

Over Mexico Stad

Mexico-Stad is een levendige metropool met bijna 9 miljoen inwoners. Als hoofdstad en grootste stad van Mexico is het een bruisend zaken- en cultuurcentrum dat bekend staat om zijn ruimdenkende en vooruitstrevende gemeenschap. Dit maakt Mexico-Stad tot een baken voor LGBTQ+-rechten in het land. Als blijk van haar vooruitstrevende aanpak legaliseerde de stad eind 2009 het Gayhuwelijk, de eerste plaats in Mexico die dit deed. En elk jaar komen meer dan een miljoen mensen samen voor een van de grootste Pride-vieringen van Latijns-Amerika.

Het hart van de LGBTQ+-scene is de wijk Zona Rosa, met zijn iconische roze geplaveide straten. Hotels, restaurants en het meest bruisende queer-nachtleven van de hoofdstad vullen de Zona Rosa, waardoor Mexico-Stad zowel een historische als culturele schat is, maar ook een toevluchtsoord voor de LGBTQ+-gemeenschap.

Gay Mexico-stad - Travel Gay Gids

Populaire hotels in Mexico Stad

Nieuws en functies

Mexico Stad Evenementen

  • img

    Pride Mexico City 2024

    Bekijk Meer

    Zat, Jun 29

Mexico Stad Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Mexico-Stad van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Mexico Stad voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel