Gay Lissabon

Gay Lissabon

De hoofdstad van Portugal en de oudste stad van West-Europa, het kleurrijke stadsbeeld van Lissabon, de hedendaagse cultuur en de bloeiende Gayscene zijn het ontdekken waard

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Lissabon

Over Lissabon

Ooit beschouwd als een charmante maar helaas vermoeide Europese stad, is Lissabon sterk in opkomst. Een opkomende culturele hoofdstad en culinaire innovatie, lage huurprijzen, mooi weer en een opwindend nachtleven hebben de reputatie van Lissabon als kosmopolitische hoofdstad in een stroomversnelling gebracht. Aan het einde van de jaren 2010 kwam er een toestroom van internationale artiesten naar de stad, met name Madonna. 

De Gayscene in Lissabon groeit snel. Van de charmante wijk Bairro Alto tot de levendige wijk Príncipe Real, overal in de stad vind je LGBTQ+-locaties die een breed scala aan uitgaansgelegenheden bieden. Of het nu gaat om het verkennen van stijlvolle bars, dansen in levendige clubs of het ontmoeten van lokale evenementen, Lissabon biedt een inclusieve en onvergetelijke ervaring voor elke reiziger.

Lissabon, gelegen aan de oevers van de rivier de Taag, zit vol verhalen over een rijk verleden. Van zijn oude periode als Fenicische handelspost tot zijn centrale rol tijdens het tijdperk van verkenning, de straten van de stad weergalmen de voetsporen van ontdekkingsreizigers en handelaars. Zorg ervoor dat je wat live Fado-muziek meeneemt; Het melodieuze volkslied van Lissabon roept verhalen op over verlangen en passie. 

Gay Lissabon - Travel Gay Gids

Populaire hotels in Lissabon

Nieuws en functies

Lissabon Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Lissabon van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Lissabon voor uw reisHaal je gids