Gay Barcelona

Gay Barcelona

Een enorme Gayscene, fantastische zandstranden en verbluffende historische bezienswaardigheden maken Barcelona tot een van Europa's populairste Gaybestemmingen.

Wat is er vandaag

Barcelona

Over Barcelona

De enorme omvang van de Gayscene van Barcelona wordt vaak over het hoofd gezien door mensen die op zoek zijn naar een LHBTQ+-uitje, maar met een gevarieerde verzameling Gayclubs, een geschiedenis van radicaal activisme en een groeiende LHBTQ+-bevolking, zijn er maar weinig plaatsen die meer geschikt zijn voor een fabelachtige queer stedentrip . De meeste Gaybars van Barcelona liggen verspreid over de wijk Eixample - ook wel bekend als "Gaixample".

Eixample is een perfect beeld van het stadscentrum van Barcelona, ​​gekenmerkt door mooie balkons, met bomen omzoomde lanen en bruisende cafés die uitkomen op zonovergoten trottoirs. De bevolking van Eixample is opvallend vreemd en nog opvallender cool - er is nergens zoiets voor mensen van wereldklasse die kijken. Eixample zit ook boordevol voorbeelden van het modernisme van de 20e eeuw in Spanje, waardoor het een populaire keuze is voor architectuurliefhebbers. 

Sitges, op slechts 40 minuten met de trein van Barcelona, ​​wordt vaak beschouwd als de vrolijkste stad van Europa. Sitges is erg gericht op Gaytoerisme en u vindt er een overvloed aan Gayclubs, bars en hotels voor volwassenen. Het combineren van Barcelona en Sitges is een van de meest populaire routes met twee centra voor Gayreizigers en biedt de perfecte mix van high-brow culturele stimulatie en schaamteloos Gayplezier. 

Gay Barcelona - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Barcelona Evenementen

 • img

  Pride Barcelona 2024

  Bekijk Meer

  Zat, Jun 1

 • img

  Circuit Festival Barcelona 2024

  Bekijk Meer

  Zat, augustus 10

Barcelona Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Barcelona van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Barcelona voor uw reisHaal je gids