Gay Barcelona

Gay Barcelona

Een enorme Gayscene, fantastische zandstranden en verbluffende historische bezienswaardigheden maken Barcelona tot een van Europa's meest populaire Gaybestemmingen.

over Barcelona

Gay Barcelona

Gay Barcelona - Travel Gay Guide

Lees meer.

Barcelona is de thuisbasis van een van de grootste en beste Gayscènes ter wereld. De meeste Gaybars van Barcelona zijn verspreid over de wijk Eixample - ook wel bekend als de wijk "Gaixample". Je vindt er intieme, stijlvolle Gaybars, hedonistische nachtclubs en cruiseclubs boordevol actie. Barcelona heeft ook het hele jaar door zonneschijn en een lange strook stranden langs de kustlijn. Niet in de laatste plaats de Gay-populaire stranden, waaronder Nova Icaria, San Sebastià en Barceloneta, en het naaktstrand Mar Bella. Tijdens het hoogseizoen zul je enkele van de mooiste mensen op aarde hun werk zien doen.

Sitges is de meest Gayseksuele stad van Europa en ligt net op de weg van Barcelona. De combinatie van Barcelona en Sitges is een van de meest populaire reisroutes voor Gayseksuele reizigers. Zee, zon, geweldig eten en eindeloze eye candy. Dit is echt een van de meest charmante delen van de wereld om te ontdekken. Barcelona zit ook vol met culturele bezienswaardigheden, variërend van Gaudi's grote gebouwen tot het Museum voor Erotische Kunst.

Populaire hotels in Barcelona

Nieuws en functies Meer functies

Rondleidingen door Barcelona

Bekijk een selectie van tours in Barcelona van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Evenementen in Barcelona Bekijk allesVoeg een evenement toe

Gayfeesten en evenementen in Barcelona vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe

exclusieve aanbiedingen