Gay Madrid

Gay Madrid

Het Gay-uitgaansleven van Madrid is legendarisch, net als de ontspannen levensstijl in de buitenlucht en het warme welkom van alle bezoekers

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Madrid

Over Madrid

Met zijn majestueuze architectuur, levendige buurten en musea van wereldklasse onthult Madrid bij elke bocht een tapijt van cultuur en creativiteit. Van de iconische Puerta del Sol tot het schitterende Koninklijk Paleis, de bezienswaardigheden van Madrid vertellen verhalen over een rijk verleden en een bloeiende moderne stad. Levendige pleinen bruisen van energie en serveren een typisch voorproefje van de Spaanse cultuur. 

Madrid is een van de grote Europese hoofdsteden en heeft ook een van de beste Gayscenes van het continent. Chueca is de belangrijkste Gaybuurt van Madrid, boordevol LGBTQ+ bars, clubs en cafés. Naast een permanente collectie van fantastische Gay-georiënteerde locaties, is het jaarlijkse gay pride-evenement van de stad een van Europa's grootste en beste.

Dankzij een bloeiende culinaire scene en de nabijheid van de beste wijngaarden van Spanje, kun je echt het goede leven leiden in Madrid. De stad heeft een lange en dramatische geschiedenis, met veel cruciale momenten in de turbulente geschiedenis van Spanje die zich hier hebben afgespeeld. Madrid is al lang een grote aantrekkingskracht op kunstenaars, waaronder Goya en Picasso, van wie de eerste zijn iconische Black Paintings creëerde in Quinta del Sordo, een villa net buiten de stad.

Gay Madrid - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Madrid Evenementen

  • img

    Madrid Pride Orgullo MADO 2024

    Bekijk Meer

    Di, 25 juni

Madrid Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Madrid van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Madrid voor uw reisHaal je gids