Gay Istanbul

Gay Istanbul

Istanbul, de grootste en meest populaire stad van Turkije, biedt een fascinerende geschiedenis, prachtige bezienswaardigheden en een bruisend Gay-nachtleven.

 

Over Istanbul

Istanbul

Gay Istanbul - Travel Gay Guide

Lees meer.

Istanbul is de "culturele hoofdstad" van Europa en met zijn rijke geschiedenis, talloze locaties, religieuze betekenis en oude architectuur is het geen verrassing. De stad fungeert als de brug tussen Europa en Azië en is als zodanig sterk beïnvloed door beide continenten. Istanbul heeft ook een groeiende Gayscene, met een aantal Gaybars en Gayclubs die de Gaydistricten bevolken. De stad heeft sinds 2003 een jaarlijkse demonstratie van trots, die meestal in juni of juli plaatsvindt en grote menigten LGBT + individuen en bondgenoten aantrekt.

De belangrijkste Gaywijk van Istanbul is Taksim, waar Gayseksuele reizigers veel locaties vinden die zijn afgestemd op Gayseksuele bezoekers. Beyoglu is een andere Gaywijk van de stad en staat bekend als een centrum van creativiteit en kunst, met veel van de inwoners als trendy, jonge professionals. In deze Gaywijken moeten reizigers zich volledig op hun gemak en comfortabel voelen.

Populaire hotels in Istanbul

Gay groepsreizen

Nieuws en functies Meer functies

Rondleidingen in Istanbul

Bekijk een selectie van tours in Istanbul van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe