Gay Seoel

Gay Seoel

Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea en de meest Gaygerichte stad, heeft een uitgebreide, vreemdelingenvriendelijke Gayscene.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Seoul

Over Seoul

Seoul, een betoverende samensmelting van erfgoed en innovatie, nodigt uit tot verkenning met zijn ingewikkelde mix van oude paleizen en torenhoge wolkenkrabbers. Monumenten zoals het Gyeongbokgung-paleis en het avant-garde Dongdaemun Design Plaza zijn te vinden in dezelfde straat en belichamen het legendarische verleden en de toekomstgerichte samenleving van Zuid-Korea.

Te midden van dit levendige stadsbeeld gedijt de soms discrete LGBTQ+-gemeenschap van Seoel. Itaewon, het uitgaansgebied van de stad, straalt uit als een LGBTQ+-hub, met een selectie van Gaybars, clubs en gemeenschappelijke ruimtes. Het jaarlijkse Seoul Queer Culture Festival versterkt de geest van acceptatie en verenigt LGBTQ+-individuen en bondgenoten in een vreugdevolle viering.

Kunst, cultuur en technologie komen naadloos samen in de galerijen, musea en digitale showcases van Seoul. Echo's van de nalatenschap van koning Sejong en de bijdragen van hedendaagse culturele leiders verrijken het levendige creatieve landschap van de stad.

Gay Seoel - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Seoul Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Seoel van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Seoul voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel