Gay Dominicaanse Republiek

Gay Dominicaanse Republiek

Een tropisch eilandparadijs verwelkomt je met turquoise wateren, levendige cultuur en LGBTQ-vriendelijke resorts

Dominicaanse Republiek

Over Dominicaanse Republiek

Hoewel de Dominicaanse Republiek misschien niet het epicentrum van de LGBTQ-cultuur in het Caribisch gebied is, heeft het een ontluikende Gayscene, voornamelijk geconcentreerd in stedelijke gebieden zoals Santo Domingo. De Malecon in Santo Domingo beschikt over locaties zoals Club Arena waar je urenlang kunt dansen. De Conde, in de koloniale zone van Santo Domingo, is een plek waar je openlijk vreemde individuen tegenkomt, hoewel de traditionele machismocultuur sterk blijft. Mis de Draguéalo-evenementen niet, waarbij drag, mode, zelfexpressie en diversiteit door het hele land worden gevierd. Jaarlijks wordt in juli in Santo Domingo een trotsparade gehouden.

LGBTQ-vriendelijke resorts


De Dominicaanse Republiek biedt een scala aan LGBTQ-vriendelijke accommodaties. In Punta Cana vind je een verscheidenheid aan resorts, waarvan sommige specifiek Gayvriendelijk zijn. Deze all-inclusive resorts zijn gericht op Noord-Amerikaanse toeristen die op zoek zijn naar een ontspannende vakantie met inclusieve voorzieningen. Veel van deze resorts organiseren ook zwembadfeesten en speciale evenementen om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Dominicaanse Republiek Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Dominicaanse Republiek van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Dominicaanse Republiek voor uw reisHaal je gids