Gay Queenstown

Gay Queenstown

Queenstown. Toegangspoort tot een extreem, geweldig en enorm landschap. Een paradijs voor sensatiezoekers in Nieuw-Zeeland.

Queenstown

Over Queenstown

Queenstown, ook wel de 'avonturenhoofdstad van de wereld' genoemd, is een opwindende bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar spanning te midden van enkele van de meest adembenemende landschappen van Nieuw-Zeeland. Gelegen aan de oevers van Lake Wakatipu en omgeven door majestueuze rivieren en bergen, biedt Queenstown een overvloed aan activiteiten voor de buitenliefhebber. Of het nu gaat om jetboot varen, canyon swingen, paardrijden, bungy jumpen, parachutespringen of ziplinen, deze stad heeft het allemaal voor de adrenalinejunkie.

Naast het avontuurlijke aanbod is Queenstown ook een paradijs voor fijnproevers, met een levendige culinaire scene die de dynamische buitenactiviteiten aanvult. Hoewel Queenstown geen specifieke Gaybuurt of barscene heeft, staat het bekend als uitzonderlijk Gayvriendelijk en verwelkomt het LGBTQ+ bezoekers met open armen. De stad organiseert ook belangrijke evenementen zoals de Gay Ski Week, een populair jaarlijks feest dat de sensatie van skiën combineert met verschillende sociale evenementen, waardoor het een feestelijke tijd is voor de gemeenschap en bondgenoten om samen te komen.

Gay Queenstown - Travel Gay Gids

Queenstown Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Queenstown van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Queenstown voor uw reisHaal je gids