Louisville

Vrolijke Louisville

Louisville is de grootste stad in de staat Kentucky. Hier is onze Gaygids voor Louisville, ook wel bekend als Bourbon City

Louisville

Over Louisville

Louisville, Kentucky, een stad die bekend staat om zijn warme zuidelijke gastvrijheid, is ook een gastvrije bestemming voor LGBTQ+-reizigers. Als toegangspoort tot het zuiden biedt Louisville een unieke mix van ervaringen, van het verkennen van de rijke bourboncultuur en het genieten van verrukkelijke gerechten tot jezelf onderdompelen in de adembenemende natuurlijke schoonheid van de staat. Of je hier nu bent voor een weekendje weg of voor een langer bezoek, je vindt hier tal van spannende activiteiten om je reisschema te vullen, zoals bourbon-proeverijen, rondleidingen door landhuizen, oogverblindende dragshows en zelfs opwindende ondergrondse grotten-ziplinen. Onderschat de bescheiden omvang van Louisville niet: het is een stad vol zuidelijke charme en LGBTQ+-trots, klaar om je met open armen te verwelkomen.

Louisville Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Louisville van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Louisville voor uw reisHaal je gids