Gay Palm Springs

Gay Palm Springs

Deze Californische stad is omgeven door prachtige woestijnlandschappen en de thuisbasis van een grote Gaygemeenschap.

Over Palm Springs

Gay Palm Springs

Gay Palm Springs - Travel Gay Guide

Lees meer.

Palm Springs is een van de beste Gaybestemmingen in de VS. De nabijheid van LA maakte het een favoriete vakantieplek voor de sterren van Hollywood uit de Gouden Eeuw. Ze brachten hun liberale sociale houding met zich mee en Palm Springs is tot op de dag van vandaag erg liberaal gebleven.

De bevolking is ongeveer 48,000. Er wordt geschat dat iets meer dan de helft van de bevolking LGBT + is, waardoor het volgens sommige maatregelen de vrolijkste stad van Amerika is. Palm Springs zit vol met vele uitstekende Gaybars en Gayclubs. Het is ook de thuisbasis van veel Gay- en Gay-populaire hotels en resorts.

Het Dinah Shore-weekend vindt plaats in Palm Springs, het grootste lesbische festival ter wereld. Palm Springs Pride is natuurlijk een groot evenement. Het is ook een van de laatste Pride-evenementen van het jaar en vindt plaats in november. Coachella ligt ten oosten van Palm Springs en is de thuisbasis van het grootste muziekfestival van Amerika. Palm Springs is behoorlijk onverslaanbaar voor LGBT+ reizigers.

Populaire hotels in Palm Springs

Nieuws en functies Meer functies

Palm Springs-rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Palm Springs van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Gay-feesten en -evenementen in Palm Springs vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe