Gay New Orleans

Gay New Orleans

Een van Amerika's meest mysterieuze en cultureel rijke steden. New Orleans is de thuisbasis van een geweldige Gayscene en de beroemde jaarlijkse Mardi Gras-vieringen.

Over New Orleans

Gay New Orleans

Gay New Orleans - Travel Gay Guide

Lees meer.

New Orleans is een van de meest opwindende steden in Amerika. Het is de thuisbasis van jazz, voodoo en Mardi Gras. Het is ook het decor voor veel van Anne Rice' vampierromans. New Orleans is een van de beste steden in het zuiden voor Gayreizigers. Het heeft een grote Gayscene rond vele bars en clubs.

Mardi Gras is natuurlijk het grootste jaarlijkse evenement in New Orleans. Het begint op “12e nacht” en eindigt op dinsdag voor Aswoensdag. De meest populaire tijd voor toeristen om te bezoeken tijdens Mardi Gras is het weekend voor Fat Tuesday.

New Orleans is ook beroemd om zijn muziekscene. Zoveel grote artiesten in de muziekindustrie moeten naar New Orleans om inspiratie op te doen. Het is ook de thuisbasis van veel - naar verluidt - spookhuizen. De sfeer langs Bourbon Street is 's nachts behoorlijk wild. New Orleans is een stad die je minstens één keer in je leven moet zien.

Populaire hotels in New Orleans

Gay groepsreizen

Nieuws en functies Meer functies

Rondleidingen door New Orleans

Bekijk een selectie van tours in New Orleans van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe