Vrolijke provinciestad

Vrolijke provinciestad

Provincetown, een stad aan de kust in het noordelijke puntje van Cape Cod in Massachusetts, is lange tijd een belangrijk centrum geweest van de Bohemen- en Gaycultuur

Wat is er vandaag

Provincetown

Over Provincetown

Provincetown is misschien wel de populairste Gayvakantiebestemming in de VS. Het is een klein stadje op het puntje van Cape Cod. P-town herbergt vele Gaybars en Gayhotels. Het aantal inwoners bedraagt ​​het hele jaar door slechts 3000. Tijdens het hoogseizoen groeit de bevolking tot ongeveer 60,000, van wie velen Gayseksueel zullen zijn.

De Mayflower landde oorspronkelijk in Provincetown, dus het is een belangrijke stad in de Amerikaanse geschiedenis. De puriteinen die hier arriveerden, hadden nooit kunnen vermoeden dat het een van de vrolijkste plekken op aarde zou worden! Provincetown heeft een uitstekend Gay-uitgaansleven en een bloeiende culturele scene. Veel toptheaterartiesten uit New York trekken in het hoogseizoen naar Provincetown om de Gay's te vermaken. Elke LGBT+-burger van de VS zou Provincetown minstens één keer in zijn leven moeten bezoeken. Velen keren jaarlijks terug.

Gay provinciestad - Travel Gay Gids

Populaire hotels in Provincetown

Nieuws en functies

Provincetown Evenementen

  • img

    Provincetown Pride 2024

    Bekijk Meer

    Vrij 31 mei

Provincetown Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Provincetown van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Provincetown voor uw reisHaal je gids