Vrolijke provinciestad

Vrolijke provinciestad

Provincetown, een stad aan zee in het noordelijkste puntje van Cape Cod in Massachusetts, is lange tijd een belangrijk centrum geweest van Bohemen en Gaycultuur.

Over Provincetown

Stranden van Provincetown

Gay Provincetown - Travel Gay Guide

Lees meer.

Provincetown is misschien wel de meest populaire vakantiebestemming voor Gay's in de VS. Het is een klein stadje op het puntje van Cape Cod. P-town is de thuisbasis van veel Gaybars en Gayhotels. De bevolking is het hele jaar door slechts 3000 inwoners. Tijdens het hoogseizoen groeit de bevolking tot ongeveer 60,000, van wie velen Gay zullen zijn.

De Mayflower is oorspronkelijk geland in Provincetown, dus het is een belangrijke stad in de Amerikaanse geschiedenis. De puriteinen die hier aankwamen hadden nooit kunnen vermoeden dat het een van de vrolijkste plekken op aarde zou worden!

Provincetown heeft een uitstekend Gay-uitgaansleven en een bloeiende culturele scene. Veel toptheaterartiesten uit New York komen in het hoogseizoen naar Provincetown om de Gay's te vermaken. Elke LGBT + -burger van de VS zou Provincetown minstens één keer in zijn leven moeten bezoeken. Velen keren elk jaar terug.

Populaire hotels in Provincetown

Nieuws en functies Meer functies

Provincetown-rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Provincetown van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Provincetown evenementen Bekijk allesVoeg een evenement toe

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe