Gay Vuur Eiland

Gay Vuur Eiland

Fire Island is een barrière-eiland in de staat New York met een iconische Gayscene en veel nachtleven.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Fire Island

Over Fire Island

Fire Island is een klein stukje land net voor de kust van Long Island, New York. Het heeft een jaarlijkse vaste bevolking van ongeveer 490 mensen, maar het ziet een toestroom van bezoekers, vooral in de lente- en zomermaanden. Het is erg populair bij LHBT-reizigers uit heel Amerika, maar vooral uit Manhattan en wordt ook wel 'Chelsea with Sand' genoemd.

Een groot deel van de theatergemeenschap in Manhattan verhuisde naar of bezocht het eiland in de jaren 1920 en veel opmerkelijke mensen hebben dit voorbeeld gevolgd. De lijst met bekende namen omvat Tina Fey, Christopher Noth, John Lennon en Calvin Klein. Er wordt veel naar Fire Island verwezen in de populaire cultuur, bijvoorbeeld de Fire Island-tv-serie en een nieuwe gay Pride and Prejudice-aanpassing die zich afspeelt op Fire Island. Er zijn tal van stranden, feesten en andere evenementen om te verkennen op het eiland.

Nieuws en functies

Fire Island Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Fire Island van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Fire Island voor uw reisHaal je gids