Gay Bainbridge

Gay Bainbridge

Bainbridge Island is een pittoreske en rustige gemeenschap op korte afstand met de veerboot van Seattle

Bainbridge

Over Bainbridge

Bainbridge Island, gelegen aan de overkant van de baai van Seattle, is een serene plek met een ansichtkaartwaardig landschap en een bloeiende kunstscene. De gemeenschap is er trots op alle soorten mensen met open armen te verwelkomen. Toen de staat Washington stemde over Referendum 71, dat de rechten voor koppels van hetzelfde geslacht uitbreidt, toonden de inwoners van Bainbridge hun volledige steun. Een groot deel van de LGBT-gemeenschap van het eiland woont rond Rockaway Beach en Winslow en wordt aangetrokken door de vreedzame manier van leven in deze gebieden. De drukte van de grote stad is slechts een korte tocht met de veerboot verwijderd voor degenen die op zoek zijn naar een oplossing voor het nachtleven.

Met de schoonheid van de natuur als achtergrond voor zelfexpressie en een buurt die achter je staat, zorgt Bainbridge Island voor een inclusieve thuisbasis met toegang tot zowel rust als opwinding. 

Bainbridge Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Bainbridge van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Bainbridge voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel