Gaywinkels in Boedapest

Gaywinkels in Boedapest

Boedapest is een geweldige plek om te winkelen. Je vindt er geweldige koopjes, volkskunst en een grote selectie vintage winkels. Spring zeker eens binnen in een ruïnebar voor een drankje.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Addicted Budapest is een Gay-populaire herenkledingwinkel, gespecialiseerd in badkleding, ondergoed en sportkleding voor alle soorten en maten in Boedapest, Hongarije. Het merk is gespecialiseerd in zwemkleding, sexy sportkleding en natuurlijk een enorme keuze aan hoogwaardig ondergoed.

In Addicted hangt een geweldige sfeer, je kunt er ook advies krijgen en de laatste trends van het label bewonderen. Of je nu op zoek bent naar je volgende strandoutfit of een geweldig feestshirt, je zult zeker iets vinden. Ook vind je in de winkel de nieuwste collectie van het merk AD Fetish.

De winkel bevindt zich in het Gaycentrum van Boedapest naast Magnum Sauna. Zie de officiële website voor meer details en het volledige productassortiment.

 

Functies

merkkleding, ondergoed, fetisj, sportkleding

Bijgewerkt: 07-sep-2021

Csepreghy u. 2, Boedapest

Weekdag: di-vr- 11:00-20:00
Weekend: za 14:00-20:00, zo-14:00-18:00

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.