Gaybars in Cartagena

Gaybars in Cartagena

Bekijk onze selectie van de beste Gaybars in Cartagena. Er zijn er niet veel om uit te kiezen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Deze kleine gay-locatie is overdag een restaurant en verandert 's avonds in een gay-locatie. Le Petit ligt in de wijk Centro in de oude binnenstad en is elke dag geopend.

De muziek van Le Petit bevat klassiekers van Shakira, Maluma en meer. De beroemde gigantische kruiken bier en rum zijn een geweldige keuze als je dapper genoeg bent.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 08-jan-2019

Calle del candilejo 32-34 Centro Histórico, Medellin

Weekdag: 20:00 - 04:00
Weekend: 20:00 - 04:00

4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

De populairste Gayclub in Cartagena en de zusterclub van Le Petit Bar. Roma bevindt zich aan de Avenida Santander op de 2e verdieping van Mega Tiendas.

Binnen deze locatie zijn er twee clubs, die een mix van geweldige Latin pophits spelen die zowel plaatselijke bewoners als toeristen aantrekken.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 08-jan-2019

AV. Santander 2do piso del mega tiendas, Cartagena


2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 68 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.