Catania Gay Sauna's

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Momenteel behandelen we Gaysauna's en hotels in Catania (Sicilië).

Gay sauna op Sicilië met mooie faciliteiten verdeeld over twee verdiepingen. Terme di Achille (sinds 2005) beschikt over Finse sauna, stoombad, jacuzzi, douches.

Boven is er een donkere kamer, videokamer, rookkamer, massageruimte, lockers en loungebar. Dagelijks geopend van 2-10 uur.

Eigenschappen

bar, stoombad, massage, sauna, jacuzzi / warm zwembad, donkere kamer

Bijgewerkt: 31-jan-2020

Via Tezzano 13, Catania

weekdag: 14:00 - 22:00
weekend: 14:00 - 22:00 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 66 stemmen Stemmen

Nieuwe Gaysauna op Sicilië. SFC beschikt over een Finse sauna, een donkere kamer, een groot hydromassagebad dat plaats biedt aan 20 mannen,

Op de bovenverdieping zijn er ruime hutten, videokamer met sofa, massageruimte en rookruimte. Naakt feest op vrijdag. 7 dagen per week geopend.

Eigenschappen

bar, massage, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, donkere kamer, cruise

Bijgewerkt: 31-jan-2020

Via Fischett 10, Catania

weekdag: 15:00 - 21:30
weekend: 15:00 - 21:30 uur

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.