Chiang Mai Gay Massage Spa's

Chiang Mai Gay Massage Spa's

Chiang Mai heeft verschillende Gaymassagespa's om Gay-inwoners, toeristen en het aanzienlijke aantal buitenlandse expats in de stad te bedienen.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Vraag de manager / receptioniste bij aankomst naar de beschikbare opties, huidige aanbiedingen, enz. De meeste spa's hebben privébehandelkamers. U kunt uw eigen masseur kiezen of er een voor u laten toewijzen.

Top Picks

Massagespa's in Chiang Mai

Chiang Mai's hete massagespa voor mannen, door mannen. Het bevindt zich in een prachtige, onlangs gerenoveerde faciliteit met airconditioning in de buurt van de Nachtbazaar. Apollo Massage biedt Gaymannen de beste diensten voor de ultieme lichaamsbeleving - van top tot teen.

De spa streeft ernaar om klanten de best mogelijke 'lichaamservaring' te bieden en gebruikt alleen zorgvuldig geselecteerde producten van hoge kwaliteit. De kamers zijn schoon, comfortabel en hebben kluisjes voor het opbergen van waardevolle spullen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Out-call-service is beschikbaar als u de voorkeur geeft aan een massage in de privacy van uw kamer.

Apollo stelt de tevredenheid van de klanten voorop en heeft daarom getrainde en ervaren masseurs in dienst. Vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u in de watten gelegd door het warme en vriendelijke personeel. De spa heeft een grote selectie van zeer bekwame en knappe masseurs die ernaar streven om aan elke behoefte van de klant te voldoen. Het personeel kan klanten helpen bij hun keuzes om ervoor te zorgen dat ze optimale tevredenheid krijgen.

Afspraken vooraf zijn welkom, maar niet verplicht. Debet- / creditcards worden zonder extra kosten geaccepteerd. Voor meer informatie over Apollo Massage en de diensten die zij leveren, bel 084-373-2330, bezoek hun website of Facebook voor meer informatie.

Eigenschappen

massage, oproep voor massage, internettoegang, gratis wifi, alleen voor volwassenen

Bijgewerkt: 23 juli 2020

150/7 Ragang Rd, Chiang Mai

weekdag: di-vr 14: 00-21: 00
weekend: 14: 00-21: 00

4.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 258 stemmen Stemmen

Zala Spa, gelegen in het centrum van de oude stad van Chiang Mai, is een Gayvriendelijke, exclusief mannelijke spa die professionele massages en volledige spabehandelingen door ervaren masseurs biedt.

Zala biedt verschillende arrangementen aan waaronder traditionele Thaise massage, oliemassage, bodyscrubs, gezichtsverzorging en nog veel meer. Alle behandelingen vinden plaats in een rustige privékamer met douche, en er zijn ook behandelingen voor koppels beschikbaar.

Eigenschappen

massage, spa, douche

Bijgewerkt: 14 februari 2020

18/5 Ratchavithi Rd, Sriphom, Chiang Mai

weekdag: 10.00-22.00
weekend: 10.00-22.00 uur

2.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 72 stemmen Stemmen

Common Massage is een gevestigde, populaire Gaymassage in Chiang Mai. Het is de perfecte plek om te ontspannen in een vredige en stressvrije omgeving van hun prachtige massagesalon ingericht in traditionele Thaise Lanna-stijl.

“Bij Common geloven we in vernieuwing: vernieuwing van lichaam, geest en ziel. Omdat ons decor een hernieuwd bewustzijn weerspiegelt, zullen onze getrainde masseurs uw lichaam fris en nieuw achterlaten. Stap dan uit de drukte van de straat en in de kalme sereniteit van onze Lan Chang geïnspireerde schuilplaats. Kamermassage gaat terug naar een vervlogen tijdperk waarin luxe en het nastreven van plezier regeerden. "

Common Massage geeft prioriteit aan klanttevredenheid, en heeft getrainde en ervaren masseurs in dienst. De spa heeft een grote selectie van zeer bekwame en knappe masseurs die ernaar streven om aan alle behoeften van de klant te voldoen, te beginnen met de gastvrije ontvangst zodra u binnenkomt. Het personeel kan klanten helpen bij hun keuzes om ervoor te zorgen dat ze optimale tevredenheid krijgen. Common Massage is een exclusief Gaymassagehuis door mannen voor mannen. Er zijn verschillende massagepakketten beschikbaar, variërend van 1-2 uur met een ontspannende crème of oliemassage. Bezoek de website voor volledige behandelingsinformatie.

Het is gunstig gelegen in de wijk Santitham van Chiang Mai, dicht bij Gayhotels, pensions en bars. Een out-call-service is ook beschikbaar.

De laatste reservering is om 10 uur. Afspraken kunnen worden gemaakt, maar zijn niet verplicht.

 

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 13-okt-2020

27/4 Hussadhisawee Rd, Chiang Mai

weekdag: 12:00 - 23:00
weekend: 12:00 - 23:00 uur

4.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 756 stemmen Stemmen

gemeld GESLOTEN (Februari 2019).

Langlopende massagespa van m2m, dichtbij House of Male sauna. MarSpa biedt een scala aan aromatherapie-massages en bodyscrubs. Klanten zijn meestal Thais.

Afspraken aanbevolen.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 16-aug-2019

12/1 Siri Mangkalajarn Rd Soi 3, Chiang Mai


3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Veiliger seksgids voor Gaymannen Thaise versie

 

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.