Haagse Gay Cruise Clubs

Haagse Gay Cruise Clubs

Op zoek naar actie op zaterdag? Bekijk Club Ron, een vriendelijke gay cruise & fetisjclub in Den Haag.

Ontmoetingsplek voor wilde feesten en hardcore acties onder Gaymannen op zaterdag (anders 'Paradise Club' voor heteromannen).

Club Ron beschikt over een volledige bar, een lounge, een binnenzwembad en een speelzone met kooi en slinger. Thema-avonden zijn onder meer 'Gay BEAR Nude for Admirers', 'BDSM Youth', 'BDSM Open Minded' voor swingers en kinky mensen.

Kijk op website voor actuele agenda.

dichtstbijzijnde station: tram (CS) RR3: Fahrenheitstraat / (HS) 12: Goudenregenstraat

Kenmerken

bar, zwembad, relaxcabines, alleen voor volwassenen, cruise / fetisj

Bijgewerkt: 23 juli 2021

Thomsonlaan 107, Den Haag


Weekend: za 20:00 - 02:00

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 37 stemmen Stemmen

Deze cruisebar/club, ook wel bekend als The Boss, bestaat al meer dan 35 jaar voor de Gaygemeenschap in Den Haag, Nederland. The Boss creëert themafeesten en evenementen voor Gaymannen, maar geeft ook tips om bezoekers veilig te houden en het voor iedereen een prettige ervaring te maken. Voor degenen die gewoon wat gezelschap en ontspanning willen, is The Boss ook de perfecte plek om een ​​drankje te drinken en met andere mannelijke bezoekers in de bar te praten.

Kenmerken

cruisen, bar, Gaymannen, club, alleen voor volwassenen

Bijgewerkt: 22-sep-2021

Rijswijkseweg 536, HT Den Haag


3.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 6 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.