Gay Kuala Lumpur

Gay Kuala Lumpur

De internationalisering van Kuala Lumpur heeft bijgedragen aan de groeiende acceptatie van een discrete Gayscene.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel

Kuala Lumpur

Over ons Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, gedefinieerd door zijn torenhoge wolkenkrabbers en diverse bevolking, is de hoofdstad van Maleisië. Kuala Lumpur is een soort nachtelijke stad en er zijn genoeg mogelijkheden voor degenen die willen feesten, zij het met iets meer discretie dan op andere bestemmingen. 

Vanwege het uitdagende mensenrechtenklimaat voor LGBTQ+-individuen in Kuala Lumpur, nemen veel Gay-etablissementen een meer ingetogen aanwezigheid aan in vergelijking met andere stedelijke centra. De aanhoudende onwettigheid van Gayseksualiteit in Maleisië leidt ook tot frequente locatieveranderingen en last-minute locatie-onthullingen voor verschillende Gay-evenementen. Desalniettemin bedienen een handvol bars en clubs zich ondanks deze omstandigheden moedig voor de LGBTQ+-gemeenschap en blijven ze open en gastvrij.

BlueBoy Discoteque is de hoeksteen van de Gayscene van Kuala Lumpur, al vele jaren een constante aanwezigheid in de gemeenschap. Zodra de klok 1 uur slaat, verandert de club in de belangrijkste dansbestemming van de stad voor de LGBTQ+-bevolking.

Gay Kuala Lumpur - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Kuala Lumpur Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Kuala Lumpur van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

Het beste ervaringen in Kuala Lumpur voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel