Gay San Francisco

Gay San Francisco

San Francisco vormt het hart van de Gaycultuur, met de beroemde Castro misschien wel een van de belangrijkste Gaybestemmingen van de VS. San Francisco heeft een van de grootste LGBT-gemeenschappen ter wereld.

Over Gay San Francisco

Gay San Francisco

Gay San Francisco - Travel Gay Guide

Lees meer over Gay San Francisco

San Francisco is misschien wel een van de beroemdste Gaysteden ter wereld met een ongelooflijke Gayscene en veel Gaygeschiedenis. De Castro werd Amerika's eerste en meest iconische gayborhood.

Na de Stonewall-opstand in New York en de eerste Pride-mars was de Castro het hoofdkwartier van de Gaybevrijdingsbeweging. San Francisco staat ook bekend als de thuisbasis van Harvey Milk. Milk voerde campagne voor Gayrechten in een tijd dat de houding ten opzichte van Gay's zeer vijandig was.

Tegenwoordig heeft Castro nog steeds veel Gaybars die de perfecte plek zijn om te beginnen bij het verkennen van het Gay-nachtleven van San Francisco.

Nieuws en functies Meer functies

Gayvriendelijke rondleidingen door San Francisco

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours in San Francisco van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Evenementen in San Francisco Bekijk allesVoeg een evenement toe

Gayfeesten en evenementen in San Francisco vandaag Bekijk alles

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe