Gay Savannah

Gay Savannah

Savannah is een stad in Georgia met veel charmante vooroorlogse architectuur. Je vindt er een kleine Gayscene.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel

Savannah

Over ons Savannah

Ondanks zijn relatief kleine omvang beschikt Savannah, Georgia over een bloeiende LGBTQ+-gemeenschap met een verscheidenheid aan Gayvriendelijke etablissementen en evenementen. In de binnenstad bevinden zich verschillende Gaybars, clubs en lounges waar bezoekers zich veilig en op hun gemak kunnen voelen en hun identiteit kunnen uiten. Van levendige dansvloeren tot intieme cocktaillounges, er is voor ieder wat wils.

Naast het nachtleven staat Savannah ook bekend om zijn diverse en inclusieve culturele evenementen. De stad organiseert jaarlijks een Pride-festival, dat de LGBTQ+-gemeenschap viert en gelijkheid en acceptatie bevordert.

Naast de Gayspecifieke locaties en evenementen staat de stad als geheel bekend om zijn historische charme, prachtige architectuur en pittoreske parken. Gayseksuele reizigers kunnen de geplaveide straten verkennen, historische bezienswaardigheden bezoeken, dineren in bekroonde restaurants en genieten van het adembenemende uitzicht op de Savannah River.

Savannah is een verborgen juweeltje in het zuiden als het gaat om de levendige Gayscene. Met een rijke geschiedenis en een inclusieve gemeenschap is het zeker een must-visit voor Gayreizigers.

Savannah Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Savannah van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

Het beste ervaringen in Savannah voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel