Vrolijke provinciestad

Vrolijke provinciestad

Provincetown, een stad aan zee in het noordelijkste puntje van Cape Cod in Massachusetts, is lange tijd een belangrijk centrum geweest van Bohemen en Gaycultuur.

Wat is er morgen

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel

Provincetown

Over ons Provincetown

Provincetown is misschien wel de meest populaire vakantiebestemming voor Gay's in de VS. Het is een klein stadje op het puntje van Cape Cod. P-town is de thuisbasis van vele Gaybars en Gayhotels. Het hele jaar door wonen er slechts 3000. Tijdens het hoogseizoen groeit de bevolking tot ongeveer 60,000 - van wie velen Gay zijn. De Mayflower landde oorspronkelijk in Provincetown, dus het is een belangrijke stad in de Amerikaanse geschiedenis. De puriteinen die hier aankwamen hadden nooit kunnen vermoeden dat het een van de vrolijkste plekken op aarde zou worden!Provincetown heeft een uitstekend Gay-uitgaansleven en een bloeiende culturele scene. Veel topartiesten uit New York trekken in het hoogseizoen naar Provincetown om de Gay's te vermaken. Elke LGBT+-burger van de VS zou Provincetown minstens één keer in zijn leven moeten bezoeken. Velen keren elk jaar terug.
Gay provinciestad - Travel Gay Gids

Populaire hotels in Provincetown

Nieuws en functies

Provincetown Evenementen

  • img

    Provincetown Pride 2024

    Bekijk Meer

    Vrij 31 mei

Provincetown Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Provincetown van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van je tour.

Het beste ervaringen in Provincetown voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel