Provincetown · Gay-dansclubs

Een Gaygids voor Provincetown

Amerika's meest populaire Gay-verblijfplaats

Provincetown is een van de beste bestemmingen in de VS voor Gayreizigers. Het is een klein stadje in een afgelegen omgeving op het puntje van Cape Cod. Provincetown is al lang een toevluchtsoord voor kunstenaars en schrijvers. Historisch gezien is het beroemd als de aanblik van de Mayflower Compact.

De puriteinen die naar Amerika kwamen, wisten niet dat hun landingsplaats later zou worden overwonnen door Gaymannen. Zegenen.

Provincetown is erg populair voor gay staycations. Het zit vol met Gaybars en Gayhotels. Provincetown is geweldig als feestbestemming. Het werkt ook als een romantische bestemming. De landschappen van Massachusetts vormen het perfecte romantische decor. Er zijn ook enkele uitstekende boetiekhotels om uit te kiezen. Elke Gayseksuele reiziger in de VS zou Provincetown minstens één keer moeten bezoeken.

Provincetown

 

Hoe Gay is Provincetown?

 

De permanente bevolking van Provincetown is slechts 3,000. Tijdens het hoogseizoen loopt het aantal op tot 60,000, van wie velen LGBT+ zullen zijn. Central Provincetown wordt een groot Gayfeest. Overal waar je kijkt zie je regenboogvlaggen, dragqueens en Gay's - velen zonder shirt. Het is alsof je naar de Gaykerk gaat.

John Waters, de iconische filmmaker, brengt een groot deel van het jaar door in Provincetown. Het is net zo goed een magneet voor bohemiens als voor Gay's.

Het Provincetown Hotel in Gabriel's Provincetown

 

Gaybars en clubs in Provincetown

 

Het Crown & Anchor Entertainment Complex is het belangrijkste centrum van het nachtleven van Provincetown. Het bestaat uit verschillende locaties. The Crown & Anchor Inn is een Gayhotel in Commerical Street. Ga naar beneden en je zult de Wave-videobalk. Het restaurant heeft in het weekend de vorm van een pianobar. Mensen gaan naar The Crown & Anchor om te feesten, zelfs als ze daar niet verblijven. Stel dat je op zoek bent naar actie naarmate de nacht vordert, ga dan naar De kluis, een cruiseclub met een kleine speeltuin.

Paramount nachtclub is de plek om naartoe te gaan als je de hele nacht wilt dansen. Het testosteron druipt op de dansvloer. Paramount trekt in het hoogseizoen grote dj's aan.

Atlantic House is de andere Gayclub in Provincetown. Twee grote Gayclubs in een klein stadje! Deze heeft verschillende themakamers, waaronder The Little Bar (de cruisey), The Macho Bar en de Big Room (belangrijkste dansvloer).

Scheepswrak Lounge Provincetown

 

Cultuur en evenementen

 

Het Art House is een theater en cabaret dat zijn publiek goed kent. Enkele van de meest opwindende theatrale talenten in de VS zijn te zien in The Art House. Drag Race-alumni en topartiesten op Broadway staan ​​vaak op het programma. Het is het soort plek waar je Bianco Del Rio misschien een nieuwe show ziet debuteren.

De Cabaret Room @ Crown & Anchor biedt meer van hetzelfde. Verwacht high camp entertainment, drag, comedy, muziek en meer.

Provincetown is klein. Je kunt er heel gemakkelijk omheen lopen. Er zijn een aantal geweldige wandelingen die je kunt maken. De Cape Cod Provincelands Trail - deze begint bij het Province Lands Visitor Centre op Race Point Road.

Cape Cod is beroemd om vuurtorens. Long Point Lighthouse is er een om te bezoeken. Het dateert uit 1875 en is gelegen aan de Cape National Seashore.

Lees verder: Dingen om te doen in Provincetown.

Aqua Bar provinciestad

 

Gaystranden in Provincetown

 

Haring Cove Beach ligt in Provincetown zelf. Het zand is zacht en er zijn tal van bars en voorzieningen verspreid langs het strand. De helft van Herring Cove Beach is gezinsgericht, de andere helft is het Gaystrand. Je zult heel snel zien welke kant de Gaykant is! De duinen zijn waar mensen naartoe gaan om te cruisen. Herring Cove is het beste strand in Provincetown. Een geweldige plek om mensen te kijken. Ga een beetje verder naar het zuiden (of links van het paviljoen) en je zult vinden Boys Beach Provinciestad.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Provincetown

Bekijk een selectie van tours in Provincetown van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Provincetown voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel