De beste Gaystranden in de VS

De beste Gaystranden in de VS

Van de levendige oevers van Sebastian Street Beach, waar kunst, cultuur en diversiteit samenkomen, tot het iconische Ginger Rogers Beach, waar oude Hollywood-charme samengaat met hedendaags hedonisme. Voorbij het glinsterende water en zonovergoten zand, bieden Gaystranden een unieke en transformerende ervaring voor degenen die er komen.

Ga met ons mee als we dieper ingaan op deze buitengewone juweeltjes aan de kust en de gemeenschappen die ze laten schitteren.

12th Street-strand, Miami

Een deel van de schoonheid van 12th Street Beach ligt in het aantrekkelijke aanbod aan voorzieningen en recreatieve voorzieningen. Met volleybalvelden, apparatuur voor gewichtheffen en een reeks Gaybars en -clubs op loopafstand, hoef je nooit meer te verhuizen als je eenmaal je perfecte plek hebt gevonden. Een van de nabijgelegen hoogtepunten voor bezoekers van 12th Street Beach is ongetwijfeld Paleisbar, Miami's belangrijkste LGBTQ+ uitgaansgelegenheid.

Als de vooruitzichten van volleybal en zonnebaden je niet helemaal aanspreken, kun je op 12th Street Beach het hele jaar door een aantal queer-centrische feesten en evenementen organiseren. Tijdens Miami Beach's Winter Party Festival, White Party en Miami Beach Pride floreert 12th Street terwijl duizenden Gayreizigers neerstrijken op het ongerepte zand.

Bakerstrand, San Francisco

Als San Francisco de beste plek ter wereld is om Gay te zijn, dan is Baker Beach misschien wel het beste Gaystrand ter wereld. Van de rijke geschiedenis van LGBTQ+-activisme in de stad tot het netwerk van queer uitgaansgelegenheden dat tot op de dag van vandaag bestaat, San Francisco is een ontzagwekkende bestemming voor veel Gayreizigers. Baker Beach ligt net buiten de stad in de wijk Presidio en is vooral populair onder nudisten en Gay's.

Er zijn niet veel Gaystranden met een uitzicht dat wedijvert met dat van Baker Beach - bezoekers kunnen hier genieten van een onmogelijk mooi zijdelings uitzicht op de Golden Gate Bridge. Gayseksuele reizigers moeten naar het noordelijke uiteinde van het strand gaan, waar veel vreemde locals samenkomen voor een picknick, stranddagen of een duik in de kille Stille Oceaan.

Pines-strand, Fire Island

Al bijna 100 jaar ontsnappen Gayseksuele New Yorkers aan de ondraaglijke hitte van de zomer met uitstapjes naar Fire Island - een bolwerk van de Gaygemeenschap aan de zuidkust van Long Island. Terwijl Fire Island wordt omringd door een aantal prachtige stranden die een al even prachtige selectie reizende Gay's aantrekken, is Pine Beach zonder twijfel het brandpunt van de kustactie in het gebied. Op Fire Island kan alles, en als je eenmaal klaar bent met het strand, wil je de rijkdom aan Gaybars en -clubs die net achter de duinen liggen niet meer missen.

De theatergemeenschap van New York begon Fire Island te bezoeken in de jaren 1920 en sindsdien heeft een gestage stroom entertainers en artiesten de creatieve geest van het gebied levend gehouden. Een van de beste plekken om de levendige avondsfeer van Fire Island op te snuiven, is The Blue Whale, een typische Pine Beach-Gaybar die een scala aan evenementen organiseert, waaronder wekelijkse dragbrunches, dansfeesten en Pride-evenementen.

Ginger Rogers-strand, Los Angeles

Het maakt niet uit wanneer je ervoor kiest om het iconische Ginger Rogers-strand van Los Angeles te bezoeken, je zult een gezonde menigte West Hollywood-Gay's tegenkomen, maar het is in het weekend dat dit unieke, pittoreske stuk zand pas echt tot leven komt. Ginger Rogers Beach is bereikbaar met de Santa Monica Blue Bus 9 en is het enige Gaystrand in Los Angeles City, en als zodanig is het altijd een leuke plek om een ​​dag aan zee door te brengen. Het Gaypubliek verzamelt zich meestal rond Lifeguard Tower 18, en er loopt een aangenaam fietspad rechtstreeks naar deze plek.

Na een dag ontspannen op Ginger Rogers Beach, zullen Gayseksuele reizigers de avond willen doorbrengen met het verkennen van het vreemde wonderland dat West Hollywood is. West Hollywood, de grootste Gaywijk van de VS, is de thuisbasis van het grootste deel van de Gaybars van de stad en een constante favoriet op Travel Gay is De abdij - die twee keer de MTV Logo Best Gay Bar In The World Award heeft gewonnen.

Sebastian Street-strand, Ft. Lauderdale

Gevonden aan het einde van Sebastian Street, in de buurt van het Ritz Carlton, is dit Gaystrand uniek omdat het is omzoomd met een verzameling luxe resorts en torenhoge hotels, wat betekent dat het zich prachtig leent voor een ietwat verhoogde Gaystrandervaring. Fort Lauderdale is een van de meest populaire reisbestemmingen voor Gayseksuelen in de VS en Sebastian Street Beach is een hotspot voor de Gayseksuele bevolking van de stad in de warmere maanden. Fort Lauderdale is een ongelooflijk vriendelijke plek en solo-Gayreizigers zullen er geen probleem mee hebben om lokale Gay's te ontmoeten in de bars langs Sebastian Street Beach.

Op slechts een korte taxirit van Sebastian Street Beach ligt Wilton Manors, de meest levendige Gaywijk van Florida. Wilton Manors is een diverse en levendige wijk die zich uitstrekt over meerdere blokken en beschikt over een overvloed aan Gaybars en clubs. Zelfs de regering van Wilton Manors is grotendeels LGBTQ+, en het gebied heeft een echt open sfeer.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

De beste rondleidingen op Fire Island

Bekijk een selectie van tours in Fire Island van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Fire Island voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel