Gay Palm Springs

Beste Gayhotels in Palm Springs

Palm Springs heeft veel hotels gericht op LHBT+ reizigers.

Palm Springs is een van de beste bestemmingen in de VS voor Gayseksuele reizigers. Het is niet alleen een mekka voor Gay's, maar ook erg stijlvol. Hetero's zijn eigenlijk in de minderheid in Palm Springs! Het bleek erg populair te zijn als discrete toevluchtsoord voor de Hollywood-elite - het is iets minder dan twee uur rijden van LA. De aanwezigheid van zoveel grote sterren maakte Palm Springs tot een zeer chique bestemming. Het was ooit het stampterrein van Frank Sinatra en Greta Garbo.

Deze woestijnstad is een must-see - het is vooral populair voor staycations. Er is een enorme Gayscene om te verkennen. Er zijn ook veel hotels die zich exclusief richten op LHBT+ reizigers. De meeste hotels in Palm Springs zijn te vinden in de wijk Warm Sands. Hier is ons overzicht van de beste Gayhotels in Palm Springs.

De Hacienda

 

De Hacienda

 

Dit is het meest luxueuze Gayhotel in Palm Springs. Het heeft slechts tien suites, dus het is heel intiem - meer als een privéwoning dan als een hotel. De Hacienda wordt omgeven door de uitgestrekte woestijnlandschappen van Palm Springs. Het werd geopend in 2000 en is sindsdien zeer populair. Dit zou een geweldige plek zijn om een ​​partner mee te nemen voor een romantische reis. Het kan ook een goede plek zijn om een ​​rijke echtgenoot te vinden - je weet maar nooit!

Elk aspect van dit hotel is high-end, van de badkamerbenodigdheden tot de kwaliteit van de service. De Hacienda is misschien wel het meest stijlvolle Gayhotel van heel de VS.

Santiago-resort

 

Santiago-resort

 

Santiago Resort is een ander gerenommeerd Gayresort in Palm Springs. U vindt dit hotel aan de voet van de San Jacinto Mountains. U kunt naar het Santiago Resort komen om te ontspannen in de zon en te genieten van wat rust, of u kunt het gebruiken als uitvalsbasis om het bruisende Gay-uitgaansleven van Palm Springs te verkennen.

De kamers zijn ruim, chique en ingericht in licht geaccentueerde kleuren. Allemaal heel in overeenstemming met de woestijnsfeer van Palm Springs. Het verwarmde zwembad is ook een winnaar - het is ook zwemkleding optioneel. Ontbijt en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

INNulgeer

 

INNulgeer

 

INNdulge is een hotel in de stijl van het midden van de eeuw in Palm Springs, gericht op Gayseksuele mannen. Hij werd in december 2020 verkocht aan nieuwe eigenaren - op voorwaarde dat hij Gay blijft. Het hotel bedient sinds 1995 Gaymannen. Als de muren konden praten.

Het is een vaste waarde in de gayborhood van Warm Sands en het is er vaak druk. Bij het zwembad is kleding optioneel. INNdulge is populairder bij mannen boven de 35. Het is een plek waar je plezier kunt hebben, maar ook een plek waar je kunt ontspannen. De entree heeft een indrukwekkend ontwerp uit het midden van de eeuw

 

De Triangle Inn

 

De Triangle Inn is een van de meer intieme Gayhotels in Palm Springs. Het noemt zichzelf "romantisch, ontspannend en dartel", wat aantrekkelijk klinkt. Geniet van de tropische tuinen en neem een ​​duik in het zwembad.

De kamers zijn ruim en zeer goed onderhouden. Sommige zijn meer privé-appartementen dan hotelkamers, met complete keukens, woonkamers en aparte slaapkamers. Het is niet zo dicht bij het centrum van Palm Springs, maar je kunt gemakkelijk heen en weer reizen in een taxi. U kunt ook een wandeling maken vanaf de nabijgelegen paden als u van wandelen houdt. De Triangle Inn is charmant en budgetvriendelijk.

Canyon Club Hotel

 

Canyon Club Hotel

 

Gelegen in het centrum van Palm Springs, is dit een van de grotere Gayresorts in Palm Springs. Het heeft 32 kamers, 8 met eigen patio's en 8 met complete keukens. Het is op loopafstand van de Gaybars.

Dit is ook een opmerkelijk gebouw uit het midden van de eeuw - er zijn er nogal wat in Palm Springs. De stijl is klassiek Palm Springs en het is zorgvuldig gerestaureerd door eigenaren John en Chris. Dit is het enige Gayresort dat je in het centrum vindt, dus het is de beste keuze als je midden in de actie wilt zijn.

 

All Worlds-resort

 

Dit is als het ware een van de meer speelse hotels gericht op Gaymannen in Palm Spring. Het is een omheind gebouw met zowel binnen- als buitendoolhoven. Het staat open voor niet-ingezetenen die op zoek zijn naar leuke tijden - voor weekendtoegang met kaartjes.

Er is koffie verkrijgbaar, maar dit is niet echt een resort voor fijnproevers. Het is meer gericht op plezier. Er zijn genoeg plekken om tapas te krijgen in Palm Springs. Dit is een plek om te tappen.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Palm Springs

Bekijk een selectie van tours in Palm Springs van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Palm Springs voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel