Fire Island Gay Judy Garland eerbetoon

Howdy Gaybor - het eerbetoon aan Fire Island, geïnspireerd door Judy Garland

Stel je de scène voor. Het is Gay-kerst. Behalve dat het zomer is en het gebeurt op het strand van Fire Island.

Iedereen weet dat je in de zomer op Fire Island meer Gay's zult vinden dan bij een Mariah Carey-concert.

Als eerbetoon aan het icoon dat Judy Garland is, heeft de in New York wonende zanger Seth Sikes een Gayseksuele cover uitgebracht van de zanger (Howdy Neighbor) Happy Harvest - uit de MGM Musical uit 1950 Gelukkige oogst.

Het woord vervangen door buurman met Gaybor bij talloze gelegenheden ziet Sikes' video hem gedag zeggen tegen veel van zijn hete Gayburen in het prachtige Fire Island. Sikes zegt dat het nummer een van zijn favoriete Garland-nummers is.

Hij zei: “Ik heb altijd gedacht dat het beeld van Judy die een tractor bestuurt en dit lied zingt, het meest vreugdevolle - en belachelijke - was dat ik ooit had gezien. Ik heb het geluk gehad de hele zomer in Fire Island Pines te verblijven, en aangezien iedereen hier altijd naar elkaar zwaait, dacht ik steeds: 'Ik MOET iemands tractor lenen of stelen en een Pines-versie van dit nummer maken. !' Ik wilde de algehele vriendelijkheid van dit toevluchtsoord op het eiland vastleggen.

Voor zijn moderne video-eerbetoon heeft Sikes parodieteksten geschreven met de Tony-bekroonde tekstschrijver Lisa Lambert, die met hem heeft samengewerkt aan al zijn vorige video's.

En voor degenen onder u die nog nooit op Fire Island zijn geweest, geeft de bijbehorende video u een vrij goed beeld van de topografie en het soort mensen dat u daar elke zomer zult aantreffen.

Lees verder: De Gaystranden van Fire Island.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

De beste rondleidingen op Fire Island

Bekijk een selectie van tours in Fire Island van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Fire Island voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel